Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.

2-in-1 model

Kies voor verduisterende en lichtdoorlatende stoffen in één systeem. Dat kan met het 2-in-1 model bij plissés, duettes of horizontale jaloezieën. Vraag in de winkel naar de opties.

2 kleuren of patronen in 1

Raamdecoratie kan je al in verschillende vormen en soorten krijgen. Soms is dat alleen niet voldoende. Je wilt van één soort raamdecoratie ook variatie. Dat kan met de 2-in-1 modellen van onze duettes, plissés en bij sommige horizontale jaloezieën.

Onder andere Luxaflex® heeft dit model raamdecoratie bedacht. Qua bediening kan je kiezen als het gaat om het 2-in-1 model. Met een koord of ketting, of met het  Literise® systeem. Daarmee bedien je je raamdecoratie met 1 vinger.

Privacy

De voornaamste reden om te kiezen voor een 2-in-1 model is privacy, met daarbij toch het voordeel van zoveel mogelijk licht. Het onderste gedeelte van de raamdecoratie is hierbij donkerder dan de bovenkant. Je kan zelf spelen met de hoogte van het donkere en het lichte gedeelte.

Extra licht

Naast een donkere onderkant, kan je ook kiezen voor een lichte onderkant met een donkere bovenkant. Zo krijg je meer licht van onder, zonder al te veel inkijk in je woning.

Patronen

De 2-in-1 modellen raamdecoratie heb je in verschillende kleuren of patronen. Ook kan je bij de duettes kiezen voor extra isolatie materiaal aan de onderkant.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging