Actie: 20% op raamdecoratie & gordijnen van Thuisin & LOOKin

Sfeer toevoegen aan je woning en zorgen voor voldoende privacy en isolatie? Zorg dan voor goede en mooie raamdecoratie & gordijnen. Nu met 20% korting bij Thuisin. Tot snel in onze winkel! *Actie geldig t/m 30 september 2018.

Actie raamdeco & gordijnen

Tijd voor een nieuwe frisse wind door je woning? Begin dat vast met ‘verse’ raambekleding! Zoals goed isolerende duettes, of sfeervolle in-betweens. Maakt niet uit wat je kiest, als je je raamdeco en gordijnen maar uitzoekt bij Thuisin.

Gordijnen Thuisin

 

Deze maand krijg je namelijk bij Thuisin: 20% korting op alle raamdecoratie & gordijnen van de collecties van Thuisin en LOOKin.

Service en ontzorging duettes bece

Collectie raamdeco & gordijnen

De collectie raamdecoratie en gordijnen van Thuisin en LOOKin bestaan uit: duettes, plissés, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, multishades en paneelgordijnen. Gordijnen hebben we in de varianten overgordijnen, vitrages en in-betweens. Alles wordt op maat gemaakt én heb je de mogelijkheid deze te laten monteren en op te laten hangen door onze vakmensen.

Benieuwd naar welke raamdecoratie of gordijnen het beste bij je past? Bekijk dan hieronder een deel van onze collectie. Of ga naar de winkel bij je in de buurt om zelf te zien, te voelen en uit te proberen. Wij adviseren je graag welk soort raamdecoratie of gordijnen het beste bij welk raam past en welke kleur of structuur het mooiste zal zijn in jouw woning.

Een greep uit onze collectie

Duettes

Duettes Thuisin

Plissés

Top down - bottom up plisses

Horizontale jaloezieën

Bece horizontaal roze, raamdeco

Houten jaloezieën

Interieuradvies - Bece horizontaal zwart LOOKin

Paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Rolgordijnen

Blog keuze Bece plisse wit

Vouwgordijnen

Blog keuze raamdecoratie Bece vouwgordijnen Thuisin semi

Lamellen

BenC lamellen wit

Multishades

multishade semi transparant

Overgordijnen

Overgordijnen Thuisin

Vitrages

Vitrage thuisin gordijnen

In-betweens

In-betweens Thuisin
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging