3D-interieuradvies

Wil jij graag je interieur een opfrisbeurt geven of zelfs een volledige make-over, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Begin dan met het 3D-interieuradvies van Thuisin! Niet alleen kies jij alle interieurproducten die jij wenst, maar je krijgt er zelfs een 3D-ontwerp bij zodat je het eindresultaat kunt zien! Samen brengen we jouw woonstijl tot leven met alle wensen waar je altijd al van droomde. Lees snel verder en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw nieuwe interieur.

Alles over 3D-interieuradvies!

We noteren al jouw wensen en zoeken samen met jou naar passende kleuren, materialen en producten. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige pvc-vloer in visgraat in grijstinten, subtiele zwarte inbetweens en elegante houten jaloezieën. Kun je je al voorstellen hoe dit eruit zal zien? Wij wel, dankzij ons 3D-interieuradvies!

Wij maken een 3D-ontwerp van het complete plaatje. Jouw kamer wordt digitaal gevuld met de producten die je kiest. Op die manier kan je precies zien hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Zo weet jij zeker dat je de interieurproducten kiest waar je jarenlang van geniet. Ook als je twijfelt over de vloerkleur of de gordijnen, wij hebben het onder controle. We kunnen moeiteloos verschillende opties presenteren, zodat jij de juiste keuzes maakt die naadloos aansluiten bij jouw wens voor een stijlvol en comfortabel interieur.

Sta je al te trappelen om jouw toekomstige interieur te zien?

Stap voor stap creëren we jouw 3D-ontwerp

We snappen dat het lastig is om je voor te stellen hoe zo'n 3D-interieuradvies nu in de praktijk werkt. Daarom leggen wij je dat graag uit met de volgende stappen:

1. Boek jouw 3D-interieuradvies!

Logisch dat dit de eerste stap is, want we ontvangen je graag in onze winkel met een plattegrond van jouw woning. Kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee, dan bespreken we samen jouw wensen. Vertel ons wat jij mooi vindt, welke praktische functionaliteiten jij voor je interieur wilt en welke ruimtes jij een make-over wilt geven.

2. Samen vinden we de bijpassende interieurproducten

Nadat we weten wat jij graag wilt, kunnen we samen aan de slag! We gaan op zoek naar de producten die aansluiten op jouw wensen. Denk daarbij aan prachtige gordijnen, stijlvolle raamdecoratie, moderne vloeren of een heerlijk zacht vloerkleed. Jij kiest de interieurproducten, inclusief de materialen, kleuren, dessins en zelfs de bedieningsopties. Klinkt als een droom, toch?

3. We gaan beginnen met het maken van jouw droominterieur

Onze ontwerpers gaan aan de slag met de geselecteerde producten. Met ons programma maken we de kamers in dezelfde afmetingen als jouw bestaande kamers. Vervolgens kunnen wij alle interieurproducten toevoegen in jouw digitale kamers. Het is eigenlijk net SIMS, maar dan echt!

4. Ben je tevreden met jouw 3D-ontwerp?

Jij krijgt van ons het 3D-ontwerp van jouw kamers met de interieurproducten die je zelf gekozen hebt. Is dit zoals jij het je had voorgesteld? Zo niet, dan geven we de gordijnen toch een andere kleur of leggen we de vloer alsnog in een visgraat patroon! We blijven ontwerpen totdat jij tevreden bent het eindresultaat.

5. Van 3D-ontwerp naar realisatie.

Als je denkt dat een 3D-ontwerp al leuk is, wacht dan maar af tot onze vakmensen aan de slag gaan! Zij komen namelijk bij jou thuis om alles tip top te monteren of leggen. Zo weten we zeker dat jouw ontwerp écht tot leven komt. En daarna? Daarna hoef jij alleen nog maar te genieten van je nieuwe interieur!

Ontdek de prachtige projecten van Thuisin

Een voorproefje van 3D-ontwerp!

Vakkundig 3D-interieuradvies op maat

Wandel door je nieuwe interieur!

Stel je voor dat je door je huis kunt "wandelen" voordat je beslissingen neemt over je nieuwe vloer, raamdecoratie en gordijnen. Dit geeft jou de kans om alvast onder te dompelen in jouw toekomstige interieur. Het is als een virtuele preview van wat er mogelijk is, waardoor het hele proces leuker en duidelijker wordt. Benieuwd welke kleur vloer het mooiste is in je woonkamer? Of benieuwd welke gordijnen het best passen in je slaapkamer? Dat is allemaal mogelijk met ons 3D-interieuradvies!

Een interieur volledig afgestemd op jouw wensen

Wil je een interieur volgens de nieuwste trends? Onze stylisten volgen ze en nemen je daar graag in mee!

Een hele woonwinkel vol interieurinspiratie

In onze showroom zie, voel en beleef je het ruime assortiment aan collecties verf & behang, vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Ontdek onze hoogwaardige merken die jou volop keuze geven als het gaat om kwalitatieve producten.

Wat zijn de voordelen van 3D-interieuradvies?

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van styling advies. En dat advies gaat van tips over welke kleur gordijnen past bij je cognackleur bank tot de laatste trends op het gebied van verf, behang en akoestische wandpanelen. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen wij jou dat het aanschafte product precies past in je interieur. Kom ideeën opdoen in onze winkel!