Alles onder 1 dak

Thuisin weet dat jij het liefst geniet van een huis dat af is, nieuwbouw of bestaande bouw. Dat is ook de reden dat wij al het werk wat moet gebeuren om je huis af te maken graag voor je uit handen nemen. Zodat je echt nog maar één ding hoeft te doen; genieten.

Alles onder 1 dak

Of het nu gaat om verf, behang, raamdecoratie, vloeren of kasten op maat; wij hebben het allemaal in onze winkel. En niet alleen voor onze producten kan je altijd bij ons terecht, ook voor inspiratie, (stijl)advies en het inmeten en monteren van je raamdecoratie en/of vloeren. Dat noemen wij ontzorgen; het werk uit handen nemen en alles tot in de puntjes verzorgen. Alles onder 1 dak!

Ontdek ons assortiment

Totaalpakket

Met onze ‘alles onder 1 dak’ service, bieden we jou een totaalpakket. Kort gezegd, je hoeft niet meer naar een andere winkel als het gaat om je woninginrichting. Je hebt één contactpersoon met wie je van begin tot het einde alles mee regelt. Je zoekt samen je nieuwe producten uit en maak je samen, naar wens, een interieuradvies plan.

Interieuradvies nodig?

Ontzorgen

Vanaf dat moment regelt jouw adviseur de rest. Van het inmeten tot het bestellen van de nodige producten. Het leveren, monteren en eventuele nazorg. Toch nog inspiratie of advies nodig? Dan kan je natuurlijk weer terecht bij je contactpersoon, of je neemt een kijkje op onze site. Op onze inspiratiepagina en in onze blogs kan je voldoende tips opdoen voor je nieuwe interieur.

Kom naar onze winkel