Bank kopen bij Thuisin Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een 3-zits bank, een gezellige sofa, de perfecte hoekbank voor je hele gezin of gewoon een slaapbank voor de logeerkamer? Bij Thuisin Heerhugowaard staan de mooiste banken voor je klaar, in de showroom van onze woonwinkel. Dus voor dat je besluit welke bank je koopt kom vooral proef zitten. Voel de stoffen en materialen, moet jouw bank van super zacht velvet zijn, chesterfield leer of een stof die niet snel slijt? En welke kleur bank kies jij? Wij adviseren je graag, maak gebruik van onze ervaring en kies de bank die het beste past bij jouw wensen en woonstijl!

Nieuwe bank kopen?

De keuze is onder andere afhankelijk van de ruimte. Heb je plek voor de klassieke combinatie van 2-zits en 3-zits bank met erbij een heerlijke fauteuil? Of wil je lekker languit gaan liggen en is de hoekbank jouw ultieme keuze? En welke functies moet jouw bank hebben, denk aan de volgende eigenschappen:

  • Slaapbank
  • Elektrische bank
  • Bank met opbergruimte

Welk bankstel kies je?

Zo heeft een bank met opbergruimte het voordeel dat je spullen kan opbergen die niet in het zicht liggen. Dat geeft rust en een opgeruimd gevoel. Een bank die je elektrisch kan bedienen zet je tijdens het tv kijken of streamen zo vanuit de zit positie naar de ligstand, heerlijk dat bioscoop momentje! Of heb je vaker logges en wil je een slaapbank die ook nog eens fijn ligt, misschien met een lattenbodem of fatsoenlijke bekleding? Bespreek jouw wensen en eisen gerust met onze deskundige medewerkers, samen maken wij de beste keuze!

Welke vorm bank?

Je ziet het steeds vaker, banken die bestaan uit meerdere onderdelen. Een flexibele bank die je in verschillende vormen kan opstellen. Vandaag zet je de rugleuningen tegen elkaar aan, morgen maak je er een bank in u vorm van en komend weekend zet je de 2 zits delen van je bank los van elkaar neer want er komen vrienden en familie op bezoek. Wil je juist geen ‘standaard’ 2-zits en 3-zits combinatie maar een speelse bank in ronde vormen? Alles kan!

Ben jij meer van de fauteuils? Dat kan!

Bank kopen kosten

Wanneer je jouw favorieten bank bij ons in de showroom hebt ontdekt bespreken wij samen alle opties. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde stoffering, of juist leer, moet je bank wel of geen leuningen hebben en ga je voor een bijpassende hocker, salontafel of extra fauteuil? Natuurlijk maken wij een offerte voor je en weet jij precies wat die fijne, lekker zittende bank van je kost. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en hoef je alleen nog af te tellen tot de leverdatum van je nieuwe bank! Waar wacht je nog op? Kom naar onze woonwinkel en laat je verrassen door het ruime assortiment aan bankstellen, 2-zits en 3-zits banken, slaapbanken en hoekbanken. Je mag ze allemaal testen, proef zitten of liggen, alles kan.

Heb je vragen over banken of wil je graag dat wij met je meedenken om samen te bepalen welke bank qua afmeting het beste past in jouw kamer? Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel in Heerhugowaard en ervaar welke banken en mogelijkheden er zijn. Tot snel bij Thuisin Heerhugowaard!

Kom naar Thuisin Heerhugowaard