Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1522 beoordelingen van klanten.

Behang BTW-vrij bij Thuisin

Heel Holland Plakt! Zeker deze maand. De hele maand februari is namelijk bij Thuisin het behang btw-vrij! Dat wordt lekker plakken :-) Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Bijna al het behang BTW-vrij!

Je leest het goed, bijna al het behang btw-vrij bij Thuisin. Waarom? Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Door de vele keuzes in kleuren en patronen is behang dan ook geschikt en passend bij ieder interieur. Je geeft nu eenmaal met een nieuw behang je kamer snel een andere uitstraling. En als je zelf een beetje handig bent, heb je het zo op de muur zitten. Om jou ook kennis te laten maken met behang, is de hele maand februari bijna al ons behang btw-vrij.

Bij Thuisin hebben wij vele soorten behang, in iedere kleur en met verschillende unieke patronen.

Kan jouw muur wel een nieuw behangetje gebruiken? Kom dan deze maand naar de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Alvast inspiratie opdoen, of liever online bestellen. Kijk dan op onze behang-shop.

banner behang-shop.nl - behang - Thuisin

Thuisin heeft behang van Rasch, Noordwand, Komar, Spits, Behangexpresse en nog veel meer. In onze winkel hebben wij vele verschillende behang boeken die je, als je wilt, naar huis kan meenemen om gelijk te kijken of de kleur of het patroon past bij je inrichting.

Heb je 2 linkerhanden? Of heb jij gewoon géén idee hoe je moet beginnen? Laat dan het behangwerk over aan onze vakmensen. Dan is je nieuwe klusje met behang zo klaar.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging