Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

3 redenen om te kiezen voor Moduleo – de vloer die je moet hebben!

‘Ode aan de Moduleo-vloer’, dat verdienen ze! Wist je namelijk ze een hyperrealistisch design hebben? Nee hè? Tijd om te lezen dus!

Door: Gemma op 16/06/2020

Vroeger, zo’n 4 jaar geleden, ging ik aan de slag bij Thuisin. En ik weet nog dat ik het merk Moduleo® voorbij zag komen om daar iets over te schrijven en het compleet verkeerd uitsprak. Ik kende het merk gewoon niet. Ook al zit interieur helemaal in mijn systeem, een labeltje plakken op een pvc vloer vond ik niet nodig. Totdat je de verschillen gaat zien. En zeker het verschil tussen bouwmarkt of ‘palletkorting’ pvc vloeren en de pareltjes van Moduleo®. Zij noemen het dan ook liever luxevinyl. En van die luxevinyl pareltjes wil je meer weten.

Met als motto; geïnspireerd door de natuur – geperfectioneerd voor het leven, heeft Moduleo een punt. Want nee, een pvc vloer of vinylvloer is niet van natuur materiaal gemaakt: maar door de dessins van hout en steen lijkt het wel uit de natuur te komen. En door de kwaliteit is het járen, misschien wel een leven lang, perfect! Leuke voordelen, maar er is meer…

Een hyperrealistisch design

Het design is niet zomaar realistisch; het is hyperrealistisch
Geïnspireerd op de natuur met haarscherpe details en volledig identiek. Authentieke vloeren met vrijwel geen herhaling. En door een uniek embosseringsproces komt het houtdesign tot leven. Je voelt het zelfs, zo realistisch is het!

Water- en krasbestendig

Jaja, een Moduleo-vloer is ideaal voor in de badkamer of keuken. Hij stoot namelijk water af. En glibberen doe je niet, want hij is slipbestendig. Ook kan je er echt wel iets op laten vallen, hij kan met zijn toplaag wel tegen een stootje. En tegen krassen en vlekken, ook niet geheel onbelangrijk. Helemaal een toppuntje is dat de vloer in vorm blijft. Geen krimping of uitzetting door temperatuur, vocht of zonlicht.

Zacht, stil en warm

Alsof je op een bedje met veren loopt, zo veerkrachtig is een Moduleo-vloer. Je hoort gelijk minder, door die veerkracht reduceert ie namelijk loop- en doorgangsgeluid tot een minimum. Daarbij is ie met z’n isolerende eigenschappen ook lekker warm. Je kunt ze nog warmer maken door vloerverwarming eronder te leggen. Daar is de Moduleo-vloer enorm geschikt voor.

En overtuigd? Leukste zal zijn als je dus nu bij een Thuisin winkel komt en je gaat vragen naar een Moduleo vloer. Ik zal je helpen met de uitspraak Módùléò 😉

Veel plezier met kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging