Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

3 redenen waarom jij je vloer moet laten leggen!

Want je hebt gewoon 2 linkerhanden, of geen tijd, of geen zin… Zoveel redenen waarom je een vloer moet LATEN leggen. Alle redenen staan op een rijtje in Gemma’s blog. Doe er je voordeel mee 😉

Gemma Door: Gemma op 19/03/2020

Voor alle mannen die denken dat ze superhandig zijn (not) en voor alle vrouwen die of denken dat ze ook handig zijn (not) of een man hebben die denkt dat ie handig is (not) heb ik een blogje waar je zeker wat aan gaat hebben. Snap je het nog? Dit gaat over het gemak van uitbesteden. Zoals het geklooi van het leggen van een vloer. Want ook al denk je dat je het kan en misschien doe je best, het laten leggen is toch honderdduizend keer makkelijker? Zal ik je uitleggen waarom?

Vloer laten leggen – reden 1:

Zoals hierboven al beschreven. Je bent gewoon niet handig. Meten is niet jouw ding. Laat staan knippen, zagen, plakken en aftekenen. Jij was gewoon niet de beste tijdens het knutseluurtje op school. Zet dan je trots opzij en geef toe: je kunt het beter door een ander laten doen. Wat dacht je van één van onze medewerkers? Compleet opgeleid om onder andere jouw vloer te leggen. Of het nu een pvc vloer is, of meters tapijt. In een handomdraai is het gefixt.

Vloer laten leggen – reden 2:

Je hebt er simpelweg gewoon geen tijd voor. Je moet nog sporten, werken, borrelen, vergaderen, Netflixen en de kinderen bezighouden… Waar haal jij de tijd vandaan om nog even die ene vloer te leggen? Samen met die onhandigheid die je hebt is het toch ook gewoon zonde van je tijd. Niet doen dus. Gewoon laten doen door ons, je zal er geen spijt van krijgen.

Vloer laten leggen – reden 3:

Ik snap dat je super trots bent als je zelf een vloer hebt gelegd. Foto’s van die fantastische vloer gaan door alle groepsapps en bij een rondleiding door je huis krijg je die smile niet van je gezicht. Want jemig, jij hebt gewoon die vloer gelegd. En dan komt Henkie met de opmerking ‘Hé, waar zijn je plinten dan?’, of je schoonmoeder kan het niet laten om toch nog even op te merken dat je kieren tussen de planken hebt. Grrr… weg is je trots. En laten we vooropstellen dat je sommige vloeren ook gewoon niet zelf kunt leggen. Je hebt genoeg vloeren waarbij je ondervloer eerst geëgaliseerd moet worden. Helemaal glad. En dat vindt zelfs die ene betweterige vriend van je lastig.

Moduleo pvc vloer Thuisin - vloerkleur, blog vloer laten leggen
Projecten Thuisin, blog vloer laten leggen
Layred vloer, blog vloer laten leggen

Wat jij moet doen (of kunt doen) is proberen te behangen, of een wandje schilderen. Dat kan je best. En daar kun je dan super trots op zijn: dat is veel beter. Laat dat vloeren leggen maar aan ons over. Punt gemaakt? Mooi! Dan zien we je snel 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “3 redenen waarom jij je vloer moet laten leggen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging