Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

De 4 fijnste manieren om uit bed te stappen

Bibber jij ook al van het idee om je warme voeten te planten op koude vloer naast je bed als je ontwaakt? Niet doen tapijt is dé oplossing! En ik heb de 4 lekkerste tapijtjes voor je op een rij gezet in onze blog! Tapijt nummer 3 wil ie-der-een!

Gemma Door: Gemma op 20/11/2017

Niemand, ik herhaal niemand, vind het fijn om met blote voeten op een koude vloer te lopen. Laat staan ’s nachts of ’s ochtends vroeg. Na een nacht met winterse temperaturen. Persoonlijk heb ik hier zo’n haat aan, dat als de wekker gaat het reden nummer 1 is waarom ik wil blijven liggen. Wat ik nodig heb is een kleedje, of een groter karpet. Of nog beter: tapijt op de hele kamer! En ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar het fijnste tapijtje op aarde.

1. Gewoon normaal en fijn tapijt

Gewoon tapijt, gewoon een beetje standaard. En gewoon warmte en zachtheid aan je voeten. Dat zijn de meeste tapijtjes wel. Niet te hoog, eerder iets te laag. Bij dit soort tapijtjes is het alleen van belang welke kleur je kiest. Ben je niet zo ‘gewoon’, dan is dit niets voor jou. Kan het je niet boeien en wil je gewoon warme voeten? Dan is dit gewone tapijt ideaal voor jou. Maar please, wel gewoon effen en niet in allerlei kleurtjes gemêleerd. Daar heb ik jeugdtrauma’s van. Paars, blauw, rood tapijt is écht niet wat je als pubermeisje op je hippe kamertje wilt hebben.

 

2. Hippe kip

Heerlijk zacht. Hartstikke warm. Net niet zo hoog dat je die super-de-luxe stofzuiger in bezig moet hebben, maar wel zo woelig zacht dat je er niet meer vanaf wilt. Alleen is dat niet het belangrijkste van dit tapijtje. Dat is de kleur en het ontwerp. He-le-maal van nu. Het ontwerp is subtiel en te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo maak je het passend bij de rest van het interieur op je slaapkamer. Ben jij die hippe kip die altijd iets anders wil dan anderen? Kies-dan-deze!

 3. Hoog hoger hoogst

Het exemplaar ik-kan-m’n-tenen-niet-meer-zien. Een hoogpolig tapijt is heerlijk zacht en super warm. Als je het doet, doe het dan goed! Klein nadeeltje. Als je je hele kamer hoogpolig bedekt, bedenk dan wel dat je een beste stofzuiger moet hebben. Maar hé, je hebt wel warme voeten als je uit bed stapt.

4. Strakker dan strak

Zelf ben ik nogal van de strakke materialen. En aangezien ik nu een grijze houten vloer op de slaapkamer heb, wil ik dat met het tapijt het liefst evenaren. Vandaar dat mijn oog is gevallen op een strak vilt-achtige versie. Misschien wel niet zo lekker zacht, hij is wel warm als ik uit bed stap. Warmer dan een houten vloer. En was dat niet mijn doel? Precies! Yes, wishlist materiaal hiero!

Een paar ideetjes van mij voor jou. Op naar een winter zonder koude voeten!

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging