Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Aii: verplicht thuiszitten. Wat kan je doen?

Honderdduizend twijfels, maar toch een blog! Want je zit thuis, verveling slaat toe en je wilt iets doen! Dus toch een paar tips van mij voor jou ♥︎

Gemma Door: Gemma op 26/03/2020

Thuiszitten… en nu??

Heel eerlijk, ik twijfel. Maar ik weet dat je meer tijd hebt op dit moment. Dat je grotendeels thuis zit en niet kan sporten of heerlijk dineren in je favoriete restaurant. En ik weet dat je nu vast je huis al piekfijn schoon en compleet in orde hebt. Dat je misschien al wel 3 puzzels hebt gemaakt. En geef toe, je energielevel is in die afgelopen echt gezakt na het bingewatchen van diverse series op Netflix. Het is tijd om wat anders te doen. Want believe it or not, dat thuiszitten moet, maar is het nu echt prettig? Nee hè? En ja het moet. Dus ook al twijfel ik of het wel zo gepast is om in deze tijd lekker te bloggen over ‘tips om te doen in huis’. Ik doe het toch. Want je gaat er toch echt iets aan hebben. Ready?

Eijffinger Skin collectie - thuiszitten

Gewoon blijven plakken (dus behangen)

Jajaa, dit is de perfecte tijd om te behangen. En weet je, zo lastig is het eigenlijk echt niet. Let gewoon goed op het patroon. Dus niet banen knippen van 2,5 meter, maar goed letten op wat tegen elkaar aan hoort. Zorg voor de juiste lijm, een gladde muur, een beetje logisch verstand en een flinke dosis geduld. Met dat geduld moet het wel goed komen deze tijd toch, je hebt toch niet heel veel te doen 😉 (flauw grapje). Of je nu voor een wild behangetje gaat, of juist iets rustigs: alles kan tegenwoordig. Al is iets met een patroon wel helemaal 2020. We willen bloemen, vogels, bladeren, abstracte vormen, lijnen, cirkels, hartjes, katten, tegels en bomen op de muur. Of iets wat jij liever hebt: jouw muur – jouw behang!

Kleur paars Flexa Pure Real Peony - thuiszitten

Gewoon lekker schilderen

En ach, als je toch aan het behangen bent, vergeet dan die kwast niet. En nu het toch voorjaar is en het best prima weer is, waarom zal je dan niet lekker naar buiten gaan? Gewoon voor- of achterhuis dat wel. Met een goede pot verf en een kwast natuurlijk. Ook gezellig om samen te doen. Muziekje d’rop en gaan. Wel met 1,5 meter afstand ofcourse. Maar vind je het stiekem wel tijd voor een lekker voorjaarskleurtje in huis? Dan houden we je vooral niet tegen. En beperk jezelf niet tot de woonkamer. Want die slaapkamer zie je de laatste tijd ook vaker… Ja toch?

Eijffinger behang Stature - thuiszitten

Gewoon gezellig maken

Gooi de boel eens om. Kom erachter dat het kleed wat op de grond ligt écht toe is aan vervanging. Doe de kussen wissel. Dus hop, die groene kussens naar zolder en de roze weer op de bank. Of haal (bestel) gewoon eens nieuwe. Steek gewoon weer kaarsjes aan als het donker is. Want als je de hele dag bij elkaar op de lip zit, heb je misschien wel een beetje romantiek nodig. Maak van je huis weer je thuis. Zal vast een slogan zijn van een ander, maar echt. Nu je zoveel thuis zit, dan kom je erachter wat je er wel niet van kan maken.

Heb ik je een beetje uit je verveling gehaald? Of een vuurtje aangewakkerd om weer wat te maken van je huis? Dan rest mij nog één ding om te zeggen. Of naja 2: blijf lekker thuis zoveel kan en blijf veilig voor jezelf en voor anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging