Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1696 beoordelingen van klanten.

Altijd Koningsdag én woningsdag bij Thuisin

Geen Koningsdag maar woningsdag! No worries, dat is het iedere dag bij Thuisin! Vandaar een beetje koninklijke inspiratie vandaag in mijn blog!

Gemma Door: Gemma op 27/04/2020

Balen hè? Geen Koningsdag! Maar gelukkig wel woningsdag. Nu is het bij Thuisin natuurlijk iedere dag woningsdag, dus kan ik mij wel vinden in deze feestelijke dag! En ja, ik sta zeker liever compleet in het oranje met een biertje in de hand te luisteren naar foute bandjes, maar het is niet anders. Dus, we blijven lekker thuis. Misschien wel leuk om je huis dan wel koninklijk te maken. En dan niet voor 1 dag, maar gewoon voor een langere periode! Hoe? Heb je even?

Koninklijk blauw

Je hebt blauw en je hebt koninklijk blauw. Je weet, die blauw die neigt naar paars. Nu zal je denken dat de kleur echt met de koning te maken heeft. Nou, niet dus. Koningsblauw is de kleur van vreedzaamheid. Het kalmeert en het stimuleert je intuïtie. Ach ja, dat klopt wel een beetje. Ik vind de koning altijd wel lekker rustig. Je kan het dus voor de rust prima in huis toepassen. En het staat ook nog een beetje luxe! Erg mooi op je muur, geloof me maar.

Chinese Porcelain Sigma - koningsdag

Gold!!

Tja, als je aan de koning denkt, denk je gelijk aan goud. Waarom? Geen idee… Goud van de kroon denk ik. En de gouden koets niet te vergeten. Goud dus. Erg subtiel natuurlijk onwijs goed toe te passen in je woning. Denk aan behang met een vleugje goud (of een beetje veel vleugjes goud voor de liefhebber). Het gemakkelijkste is om je accessoires te ‘vergouden’. Dus mocht je nu op een online-kleedjesmarkt iets op de kop hebben getikt? Spuit het dan goud. Als het een kandelaar, vaas, bakje, tafeltje of iets anders klein is natuurlijk. Heb jij daar toch ineens een koninklijk tintje in huis.

Esta home goud behang - koningsdag

Velours

Net als zijn ‘mantel’, die hij sporadisch omheeft. Zacht en groots. Dat kunnen wij ook in huis voor elkaar krijgen. Denk aan mooie volle gordijnen van velours. En kies je dan van die rode, dan heb je gewoon je eigen paleis 😉 Maar oké, je hebt ze ook in iets subtielere kleuren en dan maak je je huis net zo koninklijk als dat ze in het rood zijn.

HoH blauw gordijnen velours - koningsdag

Is het koninklijk maken van je huis hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Ook hier kan je gerust een lekker muziekje bij opzetten. En een biertje of wijntje erbij is nooit verkeerd 😇

 

Fijne Koningsdag – woningsdag allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.872641509434 op basis van 1696 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging