Behang voor speelsheid in je kamer

Vraag een 4-jarige naar een onderwerp voor je blog en je krijgt 'vliegtuigen'. Ik denk dan verder en zie speels behang. Ook geschikt voor jouw kamer. Lees en kijk maar verder!

Vliegtuigen behang

Donderdag is voor mij mijn thuiswerkdag. Niks mis mee tegenwoordig, doen wel meer mensen, het nieuwe werken. Maar soms is dat met een 4-jarig druk mannetje best een ding. Vandaag mocht hij kiezen waar ik over zou schrijven. Zijn voorkeur: vliegtuigen. Nu is dat niet mijn favoriete onderwerp. Krijg al zweethandjes van het feit dat ik volgend jaar weer ga vliegen. Kind hier thuis vindt ’t mooi.

Hij zegt dat ie een lolly krijgt in het vliegtuig, dus hij is blij. Maar goed, vliegtuigen. De enige plek waar je vliegtuigen zal zien in het interieur is op het behang. Toch? Of zijn er mensen met een vliegtuig verslaving en hebben ze allemaal van die modelbouw vliegtuigjes of drones in huis staan? Kan hè, ieder z’n ding 😉

Maar over het behang gesproken; vliegtuigen op je behang zijn speels. Echt wel iets voor een jongenskamer. Alleen heb je nog veel meer behang wat speels is, niet alleen voor kinderen. Kom, laten we een beetje uit onze comfort zone stappen en wat speelsheid op de muur plakken. En nee, niet alleen vliegtuigen: there is more.

Eijffinger Museum behang

Speels met bloemen

Bloemen mogen altijd. Niet alleen de echte, zo'n prachtige bos bloemen op tafel. Ook bloemen die je gewoon zonder water te geven in huis kunt hebben. Zoals geprint op je behang. Groot, klein, fel, subtiel, weelderig: met bloemen behang kan je alle kanten op.

En het maakt je kamer speels. Daar hoef je echt geen kinderen voor te hebben hoor en ook niet voor in het bejaardenhuis te wonen. Bloemen zijn écht wel anno nu, voor de moderne mens, voor de trendzetter, voor de kunstzinnige bloemenliefhebbers met of zonder groene duim. Dus ook voor jou!

Lijnen, rondjes, blokken: grafisch ten top

Speelsheid haal je vaak ook uit vormen. Blokken, of lijntjes. Stippen of hartjes. Alles kan als het gaat om grafische vormen.

Pak niet gelijk je hele kamer, ligt er een beetje aan voor welke vorm je gaat, maar hypnotiserend kan het wel werken. Niet altijd handig, zeker niet als je thuis moet werken, meer iets voor de vrijdag-middag-borrel ;-)

Hello animal behang

Helemaal gaaf en écht niet alleen voor de kinderkamer is behang met dieren. Hoeft niet persé zichtbare olifanten of tijgers te zijn. Alleen een print van de huid voldoet ook al helemaal aan de speelsheid test.

Soms heb je behang zelfs in een voelbaar ‘skin’ versie. Dat is natuurlijk geen vel van een dier maar behang met voelbare structuur. En ook voor deze versie van speels behang kan je het zo gek maken als je wilt. Dus voor de echte trendtijgers onder ons: opties opties!

Behang bij Thuisin

Wil je nou écht behang met vliegtuigjes? Be my guest… Maar misschien toch beter voor op de kinderkamer. Of de wc. Of de schuur. Of heb je misschien een kelder? Grapje hè, nogmaals: ieder z’n ding.

Voor de volgende blog weet ik niet of ik de 4-jarige weer een onderwerp laat kiezen, maar ik heb mijn inspiratie overgedragen. En jullie aan het werk gezet. Dus lekker blijven plakken allemaal. Meer tips voor behang krijg in onze Thuisin winkel natuurlijk. Dus kom langs, mag best!

Kom gezellig langs

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin