Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Behang voor speelsheid in je kamer

Vraag een 4-jarige naar een onderwerp voor je blog en je krijgt 'vliegtuigen'. Ik denk dan verder en zie speels behang. Ook geschikt voor jouw kamer. Lees en kijk maar verder!

Door: Gemma op 10/08/2020

Donderdag is voor mij mijn thuiswerkdag. Niks mis mee tegenwoordig, doen wel meer mensen in de tijd van nu. Maar soms is dat met een 4-jarig druk mannetje best een ding. Vandaag mocht hij kiezen waar ik over zou schrijven. Zijn voorkeur: vliegtuigen. Nu is dat niet mijn favoriete onderwerp. Krijg nu al zweethandjes van het feit dat ik volgend jaar weer ga vliegen. Kind hier thuis vindt ’t mooi. Hij zegt dat ie een lolly krijgt in het vliegtuig, dus hij is blij. Maar goed, vliegtuigen. De enige plek waar je vliegtuigen zal zien in het interieur is op het behang. Toch? Of zijn er een aantal met een vliegtuig verslaving en hebben allemaal van die in elkaar knutsel vliegtuigjes in huis staan? Kan hè, ieder z’n ding 😉

Maar over het behang gesproken; vliegtuigen op je behang is speels. Echt wel iets voor een jongenskamer. Alleen heb je nog veel meer behang wat speels is, niet alleen voor kinderen. Kom, laten we een beetje uit onze comfort zone komen en wat speelsheid op de muur plakken. En nee, niet alleen vliegtuigen: there is more.

Komar behang - speels behang

Speels met bloemen

Bloemen mogen altijd. Niet alleen de echte, ook die je gewoon zonder water te geven in huis kunt hebben. Zoals geprint op je behang. Groot, klein, fel, subtiel: met bloemen behang kan je alle kanten op. En het maakt je kamer speels. Daar hoef je echt geen kinderen voor te hebben hoor en ook niet voor in het bejaardenhuis te wonen. Bloemen zijn écht wel anno 2020, voor de moderne mens, voor de trendzetter: voor jou! Waar je ook woont trouwens.

BN Walls Cubiq - speels behang

Lijnen, rondjes, blokken: grafisch ten top

Speelsheid haal je vaak ook uit vormen. Blokken, of lijntjes. Stippen of hartjes. Alles kan als het gaat om grafische vormen. Pak niet gelijk je hele kamer, ligt er een beetje aan voor welke vorm je gaat, maar hypnotiserend kan het wel werken (niet altijd handig, zeker niet als je thuis moet werken).

Eijffinger skin collectie - blog speels behang

Hello animal

Helemaal gaaf en écht niet alleen voor de kinderkamer is behang met dieren. Hoeft niet persé zichtbare olifanten of tijgers te zijn. Alleen een print van de huid is óók al geslaagd voor de speelsheid test. Soms heb je ze zelfs in een voelbaar ‘skin’ versie. Niet echt natuurlijk ;-). En ook voor deze versie van speels behang kan je het zo gek maken als je wilt. Dus voor de echte trendtijgers onder ons: opties opties!

BN Walls Fiore - speels behang

Wil je nou écht behang met vliegtuigjes? Be my guest… Maar misschien toch beter voor op de kinderkamer. Of de wc. Of de schuur. Of heb je misschien een kelder? Grapje hè, nogmaals: ieder z’n ding.

Voor de volgende blog weet ik niet of ik de 4-jarige weer een onderwerp laat kiezen, maar ik heb mijn inspiratie overgedragen. En jullie aan het werk gezet. Dus lekker blijven plakken allemaal. Meer tips voor behang krijg in onze Thuisin winkel natuurlijk. Dus kom langs, mag best!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging