Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Behangtrends 2018

Al een aantal jaren mag het weer: behang op de muur. Nog een stapje verder in de 'behanghype' is meegaan met de laatste behangtrends. Met exclusieve foto's van de Heimtextil beurs

Door: Gemma op 13/01/2018

Behangtrends Heimtextil beurs 2018

Behang is alláng niet meer ouderwets. Behang is hip & happening en enorm trendy! Niets is zo leuk als een grappig patroontje op de wand. Of juist effen. Wat jij maar wilt. Het is en blijft natuurlijk jouw huis, jouw muur en jouw smaak. Toch wil ik je graag meenemen in de wereld van het nieuwe behang. Zeker na wat wij allemaal gezien hebben op de Heimtextil beurs in Frankfurt. Spannende effecten, lieve diertjes of juist te wild voor woorden. Ik zal zeggen, sit back and relax: hier de komende behangtrends voor 2018!

Animale

Dieren doen het goed op de muur in 2018. Niet alleen de printjes, ook de dieren zelf. Nu denk je misschien ‘ja haha, leuk voor op de kinderkamer’. Klopt. Maar waarom niet ook op een klein tussen-wandje in de woonkamer? Of in de gang. En laten we het toilet niet vergeten. Instant happiness op de wand -> kom maar door!

Onafgewerkt

Een ruwe onbewerkte muur. Als iets past in een industrieel interieur, dan is dat het dat wel. Ben je niet echt uitgesproken ‘industrieel fan’, maar kan een beetje stoerigheid in huis geen kwaad? Dan is dit onafgewerkte behang wel top natuurlijk. Niet écht onafgewerkt, alleen zo gemaakt dat het lijkt alsof je muur niet af is. Bakstenen, of in beton. Beetje fabrieksstijl zoals ze het op de beurs noemen. Ook in 2018 is dat nog steeds een trend op behang gebied!

Natuur(lijk)

Met de dieren op het behang hebben we natuurlijk al een ‘de natuur’ te pakken. Maar natuur is meer dan alleen de diertjes. Natuur is ook planten, of bloemen. En net als de algehele groentrend die heerst in 2018 (je weet wel, haal het buitenleven naar binnen) komt de natuur natuurlijk ook terug op je behang. Hieronder een kleine greep uit de nieuwste collecties die wij zijn tegengekomen op de Heimtextil beurs.

Patroontjes

Driehoekjes, lijnen, stippen. Ach wat eigenlijk niet. In 2018 kan álles! Wild of rustig, net wat jij aan kunt. Een wild patroon op je volledige wand, waar je bijna scheelt van wordt als je ernaar kijkt is niet voor iedereen geschikt. Je hebt ook rustige patroontjes die je wel voor meer vierkante meters kan gebruiken. Ach, zoals al eerder geschreven: ook in deze trend is er voor ieder wat wils.

Tip van flip

En dan nog even dit. Heb jij toevallig 2 linkerhanden? Ben jij niet de secuurste van de wereld? Of heb jij gewoon géén idee hoe je moet beginnen? Laat dan het behangwerk over aan onze vakmensen. Mannen of vrouwen met een linker- én rechterhand, pietjes preciesjes en ze weten exact wat ze moeten doen. Met daarbij het feit dat ze het klusje binnen no-time gefixt hebben. Het is maar een tip hè 😉

 

Succes met je behang-zoektocht in de behangtrends van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging