Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.

Behangtrends, ontdek ze bij Thuisin. Wat plak jij op je wand?

Structuur, cultuur of toch liever in het rond? Als het gaat om behang dan heb je mega veel keuze. Weten wat de behangtrends van nu zijn? Lees dan onze blog!

Door: Gemma op 08/03/2021

Trends, zelf vind ik het altijd een lastig punt. Ik loop vaak net achter de feiten aan, ben niet zo’n trendsetter of gelijk een volger. Wel zie ik veel trends, en zéker in de behangwereld, die mij aanspreken. En nee, het is nog niet zo dat ik alle wanden in mijn huis ermee beplak. Maar ik raak wel door iedere behangtrend geïnspireerd. Tip het dan ook vaak aan anderen die nog wel de ruimte hebben om iets nieuws op de muur te plakken. Maar goed, trends. Tijd om de trends op het gebied van behang voor het jaar 2021 met je door te nemen. Geloof me, zit ook zeker wat voor jou bij!

Textuur als behangtrend

Felle kleuren, drukke patronen: het blijft! Maar voor degene die hier een beetje van in paniek schiet, we gaan weer terug naar rust. Rust in kleur, niet in structuur. Want structuur is wat we meer gaan zien en voelen op ons behang. Textuur behang is veelal in lichte kleuren, soms zelfs met een subtiele glans. Je behang gaat meer leven en in plaats van een heftig kleurtje of patroon, maak je je muur spannend met structuur.

Behangtrend textuur Arte
Behangtrend - texture Noordwand
Behangtrend Arte
Behangtrend cultuur
Behang Arte

Diverse culturen als behang

Het wereldse zien we meer. Etnische prints en patronen in de meest warme kleuren. Nu we waarschijnlijk ook dit jaar niet verder komen dan de Waddeneilanden (of als je daar woont in Zeeland), moeten we de rest van de wereld maar in huis halen. De mooiste structuren (heb je ze weer, structuren) en prachtige handmade prints. Je hebt hier iets meer lef voor nodig, al weet ik zeker dat dit behang perfect zal staan op welke plek dan ook. Dus ga voor de wereldse behangtrend op dit moment.

Behangtrend werelds BN

Cirkels als behang

Ja, je leest het goed. Niet meer rechte banen (saaaai 😉 ) maar cirkels. Als je niet een muur van boven naar beneden wilt bekleden, dan is behang in een ronde vorm dé optie. Eigenlijk een soort platte schilderij. Hier heb je onwijs veel keuze in. De leukste vind ik toch wel de City Circles. Zeker nu we veel thuis zijn en toerist moeten spelen in onze eigen stad. Jouw stad op behang. Ook die van jou, want die kan je op maat laten maken! Maar waan je je toch liever in de jungle, dan hebben we ook opties.

Behangtrend cirkel BN
Behangtrend cirkel
Behangtrend rond

Trends, of je er nu gevoelig voor bent, of vaak net iets te laat bent er is goed nieuws voor jou. Ze blijven nog wel even. En zijn het geen trends meer, dan blijven ze mooi! Welke behangtrend wil jij wel volgen? Als je eruit bent, maak dan een afspraak in één van onze winkels. Ook als je er totaal nog niet uit bent trouwens, dan helpen onze behangboeken (en stylisten) je graag verder! Tot snel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9305694305694 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging