Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Ben jij al klaar voor het voorjaar?

Nog een paar maandjes volhouden en dan begint het voorjaar weer! Hoe krijg je je huis lenteproof? Je leest het in onze blog!

Gemma Door: Gemma op 19/01/2019

Jaja, ik weet het. Eindelijk komt daar de winter (lees: een paar dagen/nachten rond het vriespunt) en dan begin ik over warmere tijden. Maar goed, voor je het weet is het zover en dan ben jij alvast goed voorbereid. Waarvoor goed voorbereid vraag je je af? Voor het prachtige voorjaar natuurlijk. Ook bij het voorjaar horen trends én natuurlijk vaste woninginrichting ‘tradities’. Wil je niet achter lopen of heb je nog even een dubbele check nodig over wat je vaak in het voorjaar voorbij ziet komen? Mis dan mijn blog niet!

Frisse kleuren

Bij de lente denk ik vaak aan frisse kleuren. De blauwe lucht, de zachtroze bloesem aan de bomen, licht groen van de piepjonge blaadjes en natuurlijk geel. Want geel hoort nu eenmaal bij het voorjaar. En als je buiten zoveel mooie kleuren ziet, dan voeg je die ook toe aan je huis. Dat kan klein met een paar accessoires. Maar ook groots. En van groots ben ik een voorstander. Denk aan een nieuwe kleur op de muren. Het schijnt dat je nogal wat keuze hebt in kleuren die passen bij het voorjaar, zoals de vele pasteltinten. Toch niet zo van het schilderen? Ook behang heb je in voorjaarskleurtjes. Al past een bloemenbehang toch wel super goed bij het voorjaar, toch?

Blog voorjaar Voorjaarskleuren Flexa Denim drift
Blog voorjaar Fotobehang Komar bloemen

Tijd voor zonwering

Bijkomend voordeel van het voorjaar, is dat je naast ‘met’-zonder-jas naar buiten kan gaan, je steeds meer zon ziet. En dat die zon steeds feller en warmer is. Heel fijn voor buiten en binnen. Maar gaat die zon te gek doen, dan wil je ‘m in huis weren. En weren doe je het beste met zonwering! Zonwering met raamdecoratie of vanuit buiten met buitenzonwering. Wil je het licht filteren en stiekem een beetje spelen met de zon? Kies dan voor raambekleding waar je mee kan afwisselen met open en dicht, zoals horizontale jaloezieën. Ik zie die streepjes zonlicht al naar binnen komen. Jij ook? Zelfs raamdecoratie vind je in frisse voorjaarskleurtjes. Ideaal als je fan bent van lente-kleurtjes, dan kan je daar het hele jaar van genieten.

Blog voorjaar Horizontale jaloezieën bece
Blog voorjaar Horizontale jaloezieën luxaflex

Wat gaan we zien dit voorjaar?

Natuurlijk deel ik graag de laatste trends met je voor het komende (voor)jaar. Trends die niet alleen om kleur gaan, maar ook om duurzaamheid. Steeds meer producten, zoals vloeren en gordijnen, zijn duurzaam geproduceerd. Denk aan marmoleum. Geheel gemaakt van natuurlijke grondstoffen.
Wil je toch meegaan in een kleurtrend? Dan zijn de warme terracotta en aardetinten, zoals de kleur van het jaar Spiced Honey, dé trend voor het jaar. En die zijn samen met de frisse pastelkleuren prima te combineren.

Blog voorjaar kleur Stijlinge Spiced Honey met roze
Blog voorjaar Spiced Honey

Ben jij al klaar voor het voorjaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging