Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1677 beoordelingen van klanten.

Binge-watching in het donker

Relax to the max: dat je het beste met een hele middag binge-watching. Daar kan je wel wat privacy en minder 'zon' bij gebruiken. Hoe? Lees onze blog!

Gemma Door: Gemma op 30/01/2018

Binge-watching ‘nog eentje dan’

Binge-watching. Heerlijk met dit weer. Bankhangen in combinatie met chips (daar gaat je goede voornemen) en series. Heel veel series. Zeker op een zondag zonder afspraken. Of als je de kinderen niet in huis hebt en/of je man/vrouw een weekend weg is. Het mag duidelijk zijn, ik ben een fanatiek binge-watcher. Series wegkijken alsof het niks is. Met na iedere aflevering de opmerking ‘nog eentje dan’. Wedden dat je daarover mee kan praten?

Klein nadeeltje van overdag non-stop series kijken. De reflectie op het beeld. Soms komt dat zonnetje nog sneaky binnen gluren. Of je kijkt een spannende serie met veel donkere beelden, die dus zo donker zijn dat je ze niet kan zien. En dat is stom. Maar hey, ik ben de beroerdste niet en deel graag dé tips om van de reflectie van je beeld af te komen.

Potdicht

Kijk, met gordijnen heb je het probleem opgelost. Lekker donker opgekruld in een dekentje volledig in de anonimiteit tv kijken. Maak het dan ook zo donker mogelijk met verduisterende gordijnen. Zeker als je je binge-watch party verplaatst naar de slaapkamer.

Semi licht

Wil je toch nog weten dat erbuiten nog leven is? Kies dan voor raamdecoratie die of transparant is, of semi-transparant. Semi-transparante raamdecoratie laat licht door, alleen niet zulk fel licht. Niet dat tussen de buien door de zon gaat schijnen en hem gaat vervloeken. De zon is namelijk best fijn. En als je hem niet wilt zien, dan doe je gewoon je raamdecoratie dicht. Opgelost!

Van buiten

Zeker met het oog op de komende zomer (ja die komt écht weer terug) is het ook een idee om na te denken over buitenzonwering. Zoals screens. Screens filteren het zonlicht aan de buitenkant van je ramen. Voordeeltje alvast voor in de zomer: door het glasvezeldoek blijft de warmte buiten. Zodat je in de zomer in de koelte kan binge-watchen.

Denk je dat je zo voldoende tips hebt om fatsoenlijk al je series te kijken? Zonder die soms wat ‘irritante’ zon? Ik zeg: veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8700059630292 op basis van 1677 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging