Blijf plakken! Met de nieuwste behang trends

BAM, Amor's pijl schiet raak, vol in mijn hart! In het centrum van Lissabon, een piepklein hotel, aan de buitenkant ijzeren balkons, bakken vol weelderige paarse en roze bloemen. Eenmaal binnen hoor ik mijn hakken op de oude tegeltjesvloer tikken. De knappe receptionist glimlacht als hij mij ziet, olá! Hij wacht op mij achter de kleine balie, die gemaakt is van donkerbruin hout met aan de buitenkant prachtig houtsnijwerk. De ontvangsthal van dit hotelletje straalt een en al sierlijkheid, elegantie en warmte uit en OH MY GOD ik ben op slag smoorverliefd, wat een mooi behang zit er op de muren!

Fleur jouw witte muren op!

Het zijn de charmes uit de Victoriaanse tijd die mij zo te pakken hebben, dat ik toen ik weer thuis ben nogal teleurgesteld naar mijn witte muren zit te staren. Wat een gigantisch groot wit vlak. Het komt op me af als een onbeschreven whiteboard, pfff, de sfeer is zo functioneel als een kantoorpand. Er is maar een optie. Weg steriel wit, we plakken je achter het behang!

Behang inspiratie

Op mijn zoektocht naar behang met bloemen, in salie groen, kerrie en roze, en met zo’n mooi sierlijk printje staat er plotseling Eijffinger voor de deur, nou ja soort van, op het scherm van mijn mobieltje. En Eijffinger heeft een prachtig boeket voor mij! Op behang, JOEPIE, deze bloemetjes blijven altijd mooi. Ik neem je mee naar de nieuwste behang collectie. Laten we onze muren het hele jaar door in bloei staan!

Bekijk fotobehang

NIEUW Eijffinger behang Posy

Hoe ze bij Eijffinger wisten dat ik behang in de Victoriaanse stijl zocht waar ik smoorverliefd op werd daar in het hotelletje in Portugal? Geen idee, maar ik zeg DANK! voor de nieuwe Posy behang collectie.

Behang met bloesem en bladeren

De verschillende behang patronen zijn verfijnd en elegant, soms folkloristisch. Dit staat in elke kamer mooi. Ook de kleuren zijn prachtig, ik zie natuurlijke gezeefdrukte bloemen in blauw en paars gecombineerd met bladeren in diep donkergroen. Er zit zelfs een behang tussen waar donkerrode sappige aardbeitjes tussen de bladeren en patronen staan, lekkerrr, staat super leuk in je keuken.

Keuzehulp: welke kleur voor welke kamer?

Dit behang is een hartendief!

Mijn persoonlijke favoriet zijn de veelkleurige ornamenten! Behang met print? Vond ik altijd veel te druk. Maar van dit patroon wordt ik juist rustig. De bloemen, kronkels en sierlijke randen van het ornament patroon zijn geordend en prachtig in elkaar gevlochten lijkt het.

Behang ornamenten = zen zijn

Hoe langer ik naar het intense schouwspel van dit boeket aan patronen kijk, hoe meer nieuwe vormen ik ontdek. Je raadt het al, de witte muur tegenover mijn hoekbank in de woonkamer is verleden tijd. Het Posy behang met ornamenten in spicy kleuren als oker, roze en bruin heeft mijn hart gestolen. Laat jij je ook omhelzen door de warme, hartelijke en knusse sfeer die dit Eijffinger behang verspreid?

Trends en tips volgen? Met onze nieuwsbrief!

Slaapkamer behang voor een lekker dutje

Hoor ik je nu denken: leuk, maar ik ga echt niet voor een behang jungle? Snap ik, een beetje lef hoort er wel bij. Dan heb je Portugese warmte en sfeer in huis. Durf je een beetje bloemenpracht wel aan? Dan is er nog een hele zee aan dessins met geschetste bloemen of subtiele jacquard patronen waar je uit kan kiezen. De kleuren zijn minder bazaar en veel meer pastel, salie, of verwassen lichtblauw zoals je fijnste jeansbroek.

Dromerig jacquard behang combineren

Prachtig behang ook voor op je slaapkamer. Kan je in plaats van schapen straks bloemetjes tellen. En de zachte, natuurlijke uitstraling zorgt voor rust op je slaapkamer, combineer met stoffen vouwgordijnen en een vintage meubeltje als nachtkastje en je wilt jouw bed niet meer uit ;-)

Blijf ook jij plakken bij Eijffinger behang?

Ben jij ook toe aan minder whiteboard muren en meer diepte en bloemenpracht? Kom naar de showroom en laat je betoveren door de nieuwste behang collecties van Eijffinger! Wil je zeker weten dat het behang patroon straks super strak op je muur zit en alle banen exact op elkaar aansluiten? Dan mag je het behangen ook aan de vakmensen van Thuisin overlaten. Tot snel in de winkel!

Kom naar onze winkel

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin