COREtec® pvc vloer: het proces bij Laura

Thuisin mocht Laura volgen in haar zoektocht naar een nieuwe vloer. Benieuwd hoe dit proces is verlopen?

Wat heerlijk om vanaf het begin van het proces iemand te ‘volgen’ als het gaat om het uitzoeken van een vloer. Want je kan in je hoofd zoveel willen, je brein krijgt (zeker als je veel keuze hebt) best wat conflicten. Kleur, functionaliteit, sterkte, uitstraling; allemaal wensen en eisen die we stellen. Thuisin mocht Laura volgen in haar zoektocht. Benieuwd hoe Laura door haar proces is gekomen?

Hoe het begon…

Laura, groots op Instagram, staat redelijk bekend de vloer die ze eerst had. Een egale lichtgrijze laminaatvloer voor de perfecte basis van haar interieur. Alleen was het vaak schijn, de vloer zat namelijk vol met kieren, deuken en gaten. Niet te zien op Instagram natuurlijk, maar Laura was het zelf zat! Tijd voor een nieuwe vloer en wel een pvc vloer van COREtec®.

Oriëntatie met vloerstalen

Om de vloer uit te zoeken is Laura bij Thuisin Brandsma in Soest geweest. Een bekende winkel voor haar aangezien de op maat gemaakte raamdecoratie en vele verfpotten daar ook vandaan komen. Nu dus op jacht naar een pvc-vloer. Een keuze maak je vaak thuis, vandaar dat Laura een aantal vloerstalen mee naar huis mocht nemen. Ze heeft gekozen voor 3 verschillende stalen van de COREtec® pvc vloeren. Thuis hebben ze de stalen bij verschillende meubels gelegd om het effect te zien. Zo hebben ze de keuze gemaakt voor de lichtste versie, de kleur Sand van de COREtec® Naturals collectie.

Het leggen van de vloer

Keuze is gemaakt, tijd voor de eerste afspraak thuis om de ruimte en de ondervloer te inspecteren. Door de 2 verschillende ondervloeren (deels hout en deels beton) in haar huis, kan het lastig zijn de vloer egaal te leggen. Dat hebben ze uiteindelijk opgelost met een laag ondervloer. Voordeel van een COREtec® pvc vloer is dat deze al een ondervloer heeft. Egalisatie van de hele vloer is hierdoor niet nodig. De oude laminaatvloer is door onze stoffeerder er netjes uitgehaald om deze weer te gebruiken in de studentenkamer van één van de dochters van Laura.

De nieuwe vloer!

Gezien de ervaring en de snelheid van ‘onze’ mannen lag de vloer er binnen 3 dagen in, inclusief de plinten. Het is een oud huis en geen enkel hoekje is recht, maar dat is geen probleem ze. Meubels weer terug op de plek en het genieten kan beginnen. Het resultaat mag er zijn. De vloer is stroever en voelt warmer aan dat de vorige vloer, ook al ligt er geen vloerverwarming onder. Door de gemêleerde houtlook van de vloer, zie je er ook minder op.

Een enthousiaste Laura

Laura is enthousiast. Niet alleen over de vloer, zeker over de service. Het proces met vloer uitzoeken en het leggen is fijn en soepel verlopen. En het resultaat is nog mooier dan ze had verwacht. Een strakke vloer, naadloos, comfortabel (ook met blote voeten), gemakkelijk in onderhoud (maar één keer in de week dweilen) en geluiddempend.

Ervaren wat Laura heeft ervaren?

Dankjewel Laura dat we je mochten volgen in het hele proces! Ook wij zijn blij met het resultaat.

Wil je het hele verhaal van Laura lezen, dan kan dat hier. Ook enthousiast over het resultaat? Plan dan nu een afspraak in bij één van onze Thuisin winkels en ervaar wat Laura heeft ervaren.