Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

De 3 favoriete vloeren van Gemma – welke kies jij?

Je hebt mega veel keuzes in vloeren. Maar welke kies je nou? Gemma helpt je op weg door haar 3 favoriete vloeren in haar blog te beschrijven. Keuze 3 wil jij ook!!

Door: Gemma op 07/12/2018

Geloof me, bloggen over de mooiste woninginrichting is en blijft een feestje. Maar soms is gewoon eens even lekker je eigen mening erin gooien net dat extra aardbeitje in de champagne. En wie weet, misschien deel je mijn mening wel. Goed, mijn vingers branden om te typen wat rondspookt in mijn hoofd. Voor nu over vloeren, want vloeren zijn nou eenmaal dé basis van je huis en daar valt nogal wat over te zeggen. Mijn favoriete 3 vloeren deel ik hier met je! Heb je vragen of wil je gewoon iets melden? Dat kan: helemaal onderaan de blog!

Favoriete vloer nummer 1: alleen voor op de slaapkamer: een fancy tapijtje

Tapijt in de woonkamer heeft niet mijn voorkeur, al kan dat écht wel heel mooi zijn. Voor op de slaapkamer zou ik niks anders willen dan die heerlijke stof onder mijn blote voeten. Wat ik dan wel wil is een tapijt in een extravagant patroon en kleurtje. Iets wat dat beetje extra geeft aan je, vaak net iets te saaie, slaapkamer. Want kom op, je oog wil ook wat, ook al heb je die vaak genoeg dicht in de nacht.

Favoriete vloer nummer 2: de grijze of witte marmoleum vloer

Mooi strak en zo glad als een ijsbaantje. Niet echt natuurlijk, marmoleum is namelijk niet glad. Maar wel enorm strak. Dat is mijn favoriet nummer 2. Zeker als de marmoleum vloer wit of grijs is. Een vloer is het meest bepalend in je woonkamer, dat wil je toch zo neutraal mogelijk hebben? Ik wel in ieder geval. En dat ie duurzaam gemaakt is, is mooi meegenomen. Dan doe ik ook nog iets goed voor de medemens. En dat kan jij ook met onze actie goed beDOELd, maar dat geheel terzijde en dat gaat al helemáál niet over deze vloer.

Favoriete vloeren nummer 3: Visgraat vloer

Alleen al door de kunstige manier van het leggen is dit één van mijn favorieten. Je krijgt een soort van jaren ‘20 karakter in je huis, ook al woon je in een nieuwbouwwoning. Nog een kleine voorkeur is een lichte visgraatvloer, dat past net iets beter in mijn wit voorkeur. Maar hé, ik zal ik niet zijn en vind de donkere versie voor de slaapkamer dan wel weer heel stijlvol. En bij visgraatpatroon bedoel ik ook de Hongaarse punt, maar we noemen het gewoon vaker visgraat. Kan in hout, maar zeker ook in pvc of vinyl en bij die laatste 2 opties heb je het voordeel van het weinige onderhoud én dat je eronder vloerverwarming kan leggen. Die voordelen passen mij wel.

Foto: Binti Home

Mijn favoriete vloeren op een rij. Met mijn idee erachter. Heb jij ook een idee over vloeren en wil je graag jouw favoriete vloeren delen? Laat gerust je stem horen, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging