Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Dé 3 redenen om te kiezen voor duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen, de rolgordijnen 2.0. Ooit al eens van ze gehoord? Nu wel: en ik leg je graag uit waarom je wel moet kiezen voor de duo rolgordijnen. Lees je mee?

Door: Gemma op 14/12/2018

Als we een topproduct in onze collectie hebben, deel ik dat graag met je. Want wie weet ben je net toe aan, in dit geval, nieuwe raamdecoratie en kan je wel een trenditem in huis gebruiken. Het nieuwe item van nu: duo rolgordijnen, ook wel Multishades genoemd, van LOOKin. Zeg maar de rolgordijnen 2.0. En waarom kiezen voor de duo rolgordijnen? Ik zal je 3 redenen geven om je over de streep te halen.

1. Niet alleen een rolgordijn

Een kleine uitleg over duo rolgordijnen is wel handig. Duo rolgordijnen, die ik zo nu en dan ook Multishades zal noemen, bestaan uit transparante en niet-transparante banen die je langs elkaar heen kan ‘rollen’. En dat maakt het duo rolgordijn het rolgordijn 2.0. De stof van de transparante banen laten fijn lichtinval binnen en als de banen langs elkaar schuift creëer je het effect van horizontale jaloezieën. Zo heb je meer dan alleen een rolgordijn voor je ramen.

2. Lekker afwisselen in donker, licht en privacy

Nog een ideaal voordeel van de Multishades is dat je goed kan afwisselen qua lichtinval. Van volledig donker, tot compleet licht. Om het volledig donker te krijgen, wat erg fijn is voor in je slaapkamer, kies je voor een verduisterende stof. Combineer deze met een lichtdoorlatende stof voor rustig licht overdag. Zo kan je ook switchen tussen openheid of privacy.

3. Duo rolgordijnen zijn gewoon mooi. Punt.

Simpel gezegd, Multishades passen in elk interieur en vallen op een mooie manier op. Van binnen en van buiten. Je ziet namelijk geen zichtbare draden of koorden. Zelfs aan de buitenkant niet. Zo hebben nieuwsgierige wandelaars ’s avonds toch nog wat moois om naar te kijken als jij je Multishades dicht hebt. En eigenlijk maakt het niet uit of je nu in een statig oud huis woont of in een nieuwbouw 2 onder 1 kapper: de duo rolgordijnen staan in elke inrichting goed. Geef dat extra tikkeltje modernheid aan je interieur.

Heb ik je een beetje kunnen overhalen? Ja? We hebben nu een geheel nieuwe collectie van de duo rolgordijnen in de winkel. Dan kan je ze zelf zien, voelen en niet geheel onbelangrijk: uitproberen!

Wat vind jij van de Multishades?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Dé 3 redenen om te kiezen voor duo rolgordijnen

  1. Dag Gijs,
   We hadden je ook al even een mailtje gestuurd. De duo rolgordijnen van LOOKin gaan tot een breedte van 270 cm. Maar wellicht dat één van onze winkels je meer kan vertellen over de mogelijkheden.

   Hopelijk weet je zo voldoende!

   Groet, Gemma

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging