Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.

De 4 reuze voordelen van gordijnen

Leuk zo’n gordijntje voor je raam. Maar wist je dat naast ‘leuk’ een gordijn ook super praktisch is? Alle voordelen van gordijnen voor je ramen in onze blog! Lees je mee?

Gemma Door: Gemma op 25/09/2018

Voordeel 1: knus

Als je de gordijnen in de woonkamer dichttrekt, maak je het gelijk knusser. Het échte aankleden van je huis boks je voor elkaar met die lap stof voor je ramen. Dat is voordeel nummer 1. Maar je hebt er nog vele meer. Benieuwd? Just keep reading.

Voordeel 2: variatie

De variatie in gordijnen is eindeloos. Komt natuurlijk door de vele kleuren en patronen van de stoffen. Ook kan je in de dikte van de stof je geluk niet op. Dus laten we vooropstellen dat je alle keuzes van de wereld hebt als het om gordijnen gaat. Groot voordeel nummer 2: je zult ALTIJD een stof vinden die precies past bij je interieur.

Voordeel 3: isolatie

Herfst en winter. Naast de kruidnoten, warme plaids, sneeuw, glühwein en de Kerstman kan ik verder niet veel voordelen noemen van deze seizoenen. Kou in huis is toch wel echt het grootste nadeel. Daar kan dat warme kleedje niet tegenop. Wist je dat door je ramen onwijs veel kou doorkomt? Vieze straffe koude oostenwinden. En je raadt het misschien al, een gordijn kan deze kou (deels) tegenhouden. Overgordijnen hebben als voordeel dat ze isoleren. Ze houden als het ware de kou tegen die slimmerds. Mijn absolute favoriete voordeel voor in de koude maanden, voordeel nummer 3: isolatie.

Voordeel 4: verduisterend

Ooit heb ik er al een heel blog over geschreven. En nog steeds sta ik hier mega achter. Van gordijnen val je af. Paar kilootjes te veel gesnoept afgelopen zomer? Schaf verduisterende gordijnen aan voor op de slaapkamer en je valt af. Het schijnt namelijk zo te zijn dat je af valt als je goed slaapt en je slaapt goed door verduisterende gordijnen. Ook voor deze maand op mijn verlanglijstje, voordeel nummer 4: de verduisterende gordijnen.

Eigenlijk staat niets je in de weg om gordijnen voor je ramen te hangen toch? Hoe je ze ook hangt, in welke ‘plooi’ dan ook, ze hebben vele voordelen. En 4 daarvan heb ik je net haarfijn uitgelegd. Loop eens bij ons naar binnen en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8538268506901 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging