Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

De charmes van de herfst in huis

'Zeiknat van de regen ploffen op de bank in jouw huiselijke huis. Dat wil je deze herfst! En Gemma weet hoe. Nieuwsgierig hoe zij dat doet? In haar blog ontdek je het!'

Door: Gemma op 29/09/2020

Herfst staat voor een maanden vol met regen. Tenminste, zo was het vroeger. In tijden van nu weet je het gewoon niet meer. Het kan maar zo 30 graden zijn, you’ll never know! Toch wil ik je meenemen in de nostalgie dat de herfst één grote natte waai bende is. En als het zo vies is buiten, is het binnen alleen maar beter. Want daar maak je het warm. Niet alleen door je thermostaat op standje ‘zomer’ te zetten. Duik je mee in een koude zondagmiddag en avond? Ik maak het warm voor je.

Zeiknat geregend? Mooi!

Stiekem is niets zo fijn als naar huis fietsen of lopen en je helemaal zeiknat laten regenen. Let op: naar huis fietsen hè, al wetende dat je dan gewoon een chillbroek aan kunt doen. Stel, het is zondagmiddag. Je bent net even op stap geweest, je hebt je beweging dus al gehad. Op de weg naar huis begint het keihard te regenen. Héérlijk! Want je weet: thuis zet je de kachel (verwarming, wat je maar hebt) aan en je hebt het weer warm. Maar je maakt het niet alleen warm met een kachel, nee nee: je woninginrichting helpt ook.

Blog herfst - gordijnen Vadain

Gordijntjes dicht please!

Denk aan je gordijnen! Die regen wil jij in huis namelijk niet zien. Dus gaan je gordijnen dicht. Zorg dan wel voor iets sfeervols. Mooie gordijnen die je met plezier dichttrekt, zeker op zo’n ontzettende herfstdag. Je wilt dan niets anders dan het warm en ‘cosy’ maken, of het nu echt warm is, of ‘nep’ met alleen stof.

Warme voetjes

En wil je, naast de warmte om je heen, ook nog warme voeten, dan stel ik je een vloerkleed voor. Eigenlijk zie ik het al helemaal voor je. Natte kleren uit, chillpak aan, kop thee in de hand, kilo’s chocolade binnen handbereik en je voeten op een warm kleedje. Buiten hoor je de regen alleen (zien niet, want gordijnen dicht). Vergeten we alleen nog zo’n mega romantische film op te zetten. Droom jij al mee?

Desso vloerkleed blog vloerkleden - Blog herfst

Thuisin heeft de oplossing!

Of het nu warm of koud is buiten, of misschien wel heel licht of donker: alle seizoenen in ons land hebben haar charmes. En voor ieder seizoen heeft Thuisin wel een woninginrichting oplossing. Ontdek ze maar in onze winkel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging