Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1927 beoordelingen van klanten.

De Luxaflexjes van Luxaflex® in het zonnetje

Weinig lezen, maar kijken... want woorden schieten toch te kort bij de raamdecoratie van Luxaflex®?

Door: Gemma op 16/01/2018

Tijd om naast een product ook eens een merk in het zonnetje te zetten. Ik heb een slinger aan ’t rad gegeven en ben uitgekomen op het merk: Luxaflex®! Een populair merk, al komt dat mede doordat men (ja: jij en ik) Luxaflex vaak gebruiken voor welk merk horizontale jaloezieën dan ook. Nogmaals: Luxaflex® is een merk dames en heren: geen product. Maar goed, genoeg achtergrondinformatie, het is veel leuker om iets te zien van Luxaflex®. Zo kan jij tenminste met een plaatje in de hand naar onze winkel komen om precies te laten zien welke plissés, duettes, jaloezieën of rolgordijnen je wilt. Handig toch?

Maar ik zal ik niet zijn als ik er wel een beetje omheen klets. Gewoon ter opvulling en voor de gezelligheid. Veel plezier!

Blog voorjaar Horizontale jaloezieën luxaflex, scandinavische stijl, luxaflexjes

De échte Luxaflexjes

Horizontale jaloezieën, vaak de smalle aluminium of kunststof versies noemen we in de volksmond altijd al Luxaflexjes. En natuurlijk heeft Luxaflex® ook echte Luxaflexjes. In allerlei kleuren, in meerdere materialen en jaloezieën die je op diverse manieren kunt bedienen. Bij Luxaflex® doen ze niet zo aan ‘standaard’, het mag best wel luxe mét natuurlijk veel keuzes.

Luxaflex® vouwgordijnen, luxaflexjes

Andersoortige Luxaflexjes

Punt is dat het merk Luxaflex® veel meer heeft dan alleen horizontale jaloezieën. Ook verticale & houtenjaloezieën zijn van Luxaflex®. En we stoppen niet met jaloezieën: want wat dacht je van plissés, duettes, rolgordijnen, vouwgordijnen, silhouettes® en nog veel meer soorten raamdecoratie mag de naam Luxaflex® dragen. Dus wat je eigenlijk maar wilt, of wat past in jouw woning: Luxaflex® heeft een oplossing.

plissés - raamdecoratie op maat, luxaflexjes

Luxe Luxaflex®

Wat Luxaflex® ook mooi en met klasse maakt is de manier van bedienen. Ze hebben namelijk hun eigen motorisch systeem om je raambekleding, van waar je ook maar bent, te bedienen: de Powerview®. Met afstandsbediening, met een app of met je Google-assistent je raamdecoratie laten bewegen. Of alvast scènes in stellen zodat je je helemaal niet meer hoeft druk te maken wanneer je juist meer of minder privacy en/of licht in huis wilt.

Blog voorjaar Luxaflex raamdecoratie horizontale jaloezieën roze - past, luxaflexjes
Luxaflex powerview actie hub kit - inbrekers, luxaflexjes
Luxaflex® PowerView® hub kit, luxaflexjes
Duettes Thuisin van Dijk, luxaflexjes
Luxaflex stoffen thuisin lamellen, luxaflexjes

Hopelijk hebben jullie rondom mijn gezwets ook nog wat mooie plaatjes gezien. Toch nog meer zien? Kan hoor: gewoon even in de auto of op de fiets stappen en naar Thuisin gaan 😉

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9206019719772 op basis van 1927 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging