Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1681 beoordelingen van klanten.

De meest gelezen blog van 2018: welke heb jij gelezen?

Wat geweldig dat jullie massaal mijn blogs lezen. Maar welke hebben jullie nu het meest gelezen. Welke blog heb jij gelezen?

Gemma Door: Gemma op 29/12/2018

Blog top 3 van 2018

Ik zelf als blogger in hart en nieren vind het geweldig dat jullie massaal mijn blog lezen. Ook al is niet elk onderwerp interessant voor je, je vind toch steeds de weg naar mijn blogs weer terug. Maar wat vonden jullie nu het leukst? Wat is het afgelopen jaar het vaakst gelezen? Ik heb ze voor je op een rij gezet. Had jij deze blogs al wel gelezen?

Meest gelezen blog nummer 3:

We tellen af naar nummer 1 en starten met nummer 3. Hierin werd duidelijk dat jullie soms ook liever plaatjes kijken dan mijn hele verhaal lezen ;-). Het was namelijk een blog over de nieuwste behangtrends van 2018. Een verhaal vol met afbeeldingen van de nieuwste trends op het gebied van behang, met exclusieve afbeeldingen van de Heimtextil beurs. Nu ben ik wel benieuwd of je afgelopen jaar één van deze behangtrends hebt overgenomen. Wil je ’t vergelijken? Lees ‘m hier terug.

Meest gelezen blog nummer 2:

Een blog vol met tips over het irritantste beestje in de zomer, een blogje speciaal gewijd aan horren. Waarom zijn horren nou zo ideaal? En wat is allemaal mogelijk qua horren? Zo nu, aan het einde van het jaar, denk je er misschien niet echt aan. Maar voor je het weet is het weer zomer en dan heb je ze écht nodig. Kan je nu alvast weer wat tips gebruiken? Lees ‘m dan hier.

Meest gelezen blog nummer 1:

Met stip op nummer 1, dat is staat ie zeker. Voor velen een wens in je interieur. Stoere stalen industriële zwarte deuren. Maar wat als het budget het niet toelaat? Dan kan je altijd je kozijnen zwart schilderen. In mijn blog over dit onderwerp geef ik je voorbeelden en tips over hoe je dat het beste kunt doen. Weten hoe? Lees ‘m dan hier terug.

Had jij ze allemaal gelezen en had je een favoriet? Laat het me weten en misschien geef ik wel een vervolg aan de meest favoriete blogs.

Tot in 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8703152885187 op basis van 1681 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging