Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

De nieuwe Sigma kleurtrends voor 2021

Deze trendkleuren zijn gewoon prachtig! Mag het ook bij jou in huis extra knus?

Door: Karin op 18/09/2020

Het buitenseizoen loopt bijna af. Tijd voor binnen. En tijd voor nieuwe kleuren in huis. Ik ga schilderen. Kom maar op met kwast, muurverf, tape en oude kleren. Gelukkig maakt Sigma mij de keuze makkelijk. Ze hebben net de kleur van 2021 gelanceerd. Nee wat zeg ik? Het is zelfs een heel kleurenpalet.

Sigma kleur 2021
Sigma kleur 2021 Be Well palet
Sigma kleur van 2021: Woonprobleem blog verf

Wellness op de muur!

Het kleurenpalet klinkt al als wellness: Be Well. Het bestaat uit natuurlijke en optimistische tinten. Top, want een beetje optimisme op de muur heb ik wel nodig in deze tijden. Dus ik ga zeker voor een muur in Transcend. Volgens de kleurexperts is het een havermoutachtige kleur. Hmmm lekker toch?

En hij is knus. En je krijgt er het gevoel van warm zand op een zonnige zomerdag van. Nog beter! Want in de winter heb ik altijd kouden voeten. Ben ik daar eindelijk van af 😉 Bij mij in de woonkamer komt een havermout-mindfulness-bruine muur. Zitten wij er in de winter met een warm gevoel bij. Gezellig.

Hoe combineer je Be Well?

Wanneer je een heel kleurenpalet hebt is het een kwestie van kiezen. De felle en pittige kleuren zijn geweldig voor accessoires als een lampenkap, kussens, dekens of vaasjes. Uit de Be Well tinten kies ik daarom Misty Aqua.

Deze azuurblauwe kleur is perfect voor accessoires die je als eyecatcher in je woonkamer gebruikt. Een frisse en fijne tegenhanger voor de warme en zachte kleur Transcend.

Bruin, bruiner, bruin café?

Naast Be Well zijn er Be True en Be Wild, nog twee paletten waarmee je prachtige combinaties rond de havermoutachtige basiskleur kan creëren. Meer diepte?

Dan is Enchanting Eggplant (PPG13-07) jouw kleur. Deze rijke kastanjebruine kleur met ondertonen van chocolade uit het Be True palet staat voor ambacht en verbinding. Lijkt mij geweldig voor de houten kozijnen van mijn keukenramen. Mijn mini-bruin-café in eigen huis, gezelliger kan haast niet. Ik zeg PROST!

Sigma kleur 2021 palet Be Well
Sigma kleur van 2021

Be Wild in 2021

Een combinatie moet ik je nog meegeven. Voor kracht en pit in 2021. Ook de naam van de kleur straalt een en al kracht uit: Diving Trip (PPG1236-7). Deze marineblauwe kleur met een diepwaterondertoon staat voor optimisme en individualisme. Samen met de bruintint is dit de perfecte combinatie voor mijn werkplek aan de keukentafel.

Ja, ik maak het creatief, speels en expressief! Een brede strook marineblauw op de muur en de rest van de muur in het aardse Transcend bruin. Accessoires in lichte pasteltinten en werken maar! Ik ga voor een aards, natuurlijk en expressief 2021-interieur met de prachtige kleuren van Sigma. En wat doe jij? Ik zeg: Be True to Be Wild!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging