Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

De Tuinin zomerse tuinen

In de zomer leef je vaak meer buiten dan binnen. En daarom vandaag in onze blog, de meest inspirerende zomerse tuinen. Is jouw tuin al zomerproof

Door: Gemma op 30/07/2018

Met deze zomerse temperaturen zijn we vaker buiten te vinden dan binnen. Waarom dan tuinhangen in een tuin die net niet mooi genoeg is? Tijd om de handen uit de mouwen te steken voor je tuin. En daarom tover ik voor één dag Thuisin in voor Tuinin.

Tuinin staat voor de meest inspirerende tuinen voor deze zomer. Verstand van planten heb ik niet. Maar wat ik wel kan is je een paar tips geven voor de indeling van je tuin. En die leuke meubels met aankleding, dat wordt inspiratie smullen! Klaar voor de start: laat de leuke tuintjes maar komen.

Tuin loungen

Energielevel op 0% in deze hitte. Wat jij wilt is lekker chillen. Chillen in stijl zoals op deze lounge banken. Lekker een bult kussens erop, oogjes dicht of juist een boekje lezen. Wijntje d’r bij. Hoppa, het beste idee ooit voor in je tuin. Let op: de zon is heftig aan het branden deze zomer: dus goed smeren, bank onder een overkapping zetten óf een fijn parasolletje.

Wallpower in je tuin

In huis hang je iets aan de muren. In de tuin doe je hetzelfde, maar dan aan je schutting of buitenmuur. Niet alles is mogelijk, wel veel. Maak het huiselijk in je tuin met een tuinposter, of leuke potjes met plantjes op een rek.

Lekker zwoel

Zwoele avonden in je tuin maak je stiekem nog iets zwoeler met fijn licht. Kaarslicht, of licht van een lichtsnoer. Knetterend haardvuurtje erbij van je über hippe vuurkorfje. En hier ook wederom, wijntje d’r bij. Genieten tot de maxxx menschen.

Kleurtjes

Zomerse kleurtjes zijn niet alleen geschikt voor binnen. Buiten mag je ook kleur toevoegen. Dat kan extreem, met een mooi gekleurde muur, of subtiel met vaasjes, kussens of met veel rijkgekleurde bloemen.

Met een paar kleine tips en een beetje inspanning heb je het zo voor elkaar deze zomer. Dan sluit ik voor nu weer onze Tuinin. Volgende keer gaan we weer gewoon lekker Thuisin’en.

Fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “De Tuinin zomerse tuinen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging