Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Dierenprints in je behang

Behang met dierenprints zijn er in vele soorten, van subtiele printjes tot ‘hele’ dieren op de muur. Erg leuk voor in de kinderkamer!

Door: Gemma op 04/10/2018

Behang in dierenprint

Op 1 dag in het jaar staan onze trouwe viervoeters, spinnende schootkatten, piepende cavia’s en alle andere dieren in de spotlight. Niet alleen de dieren die ons gezelschap houden, ook de wilde dieren. En voor Thuisin zelfs de wilde dieren in het interieur.

Steeds meer zie je aaibare en exotische patronen en accessoires in huis. Daarom vandaag, op werelddierendag, zetten we de meest spannende printjes op rij. Printjes op behang welteverstaan.

Slang-, panter- of luipaardprintjes

Niet alleen de laatste mode is bedekt met panter- en luipaardprintjes, ook het behang kan er wat van. Subtiel op een klein stukje muur, of erg smaakvol op een bohemian style kinderkamer. Voor de iets chiquere interieurs is een hele wand met slangenprint erg classy. Niet in vlekken, gewoon effen, maar wel met een slangen ‘tekening’. En niks is echt hè, dat zal ik niet promoten, zéker niet op dierendag.

Dierenbehang voor de kinderkamer

Onwijs geschikt voor baby- en kinderkamers. Behang met ‘echte’ of getekende dieren. Stoere tijgers, speelse vogels, lieve vosjes. Zelfs de dieren die al een eeuwigheid zijn uitgestorven blijven populair. De dinosaurus blijft favoriet bij de jonge koters, zeker bij jongens. Flamingo’s, vlinders of paarden is dan weer favoriet bij de kleine meisjes.

Je leest en ziet het al, de ‘dieren’ in ons interieur komen niks te kort, zeker niet op de muur. Dus doe deze dierendag iets goed voor de dieren en laat ze toe. Of ze nu echt om te knuffelen zijn, of alleen om naar de kijken: dieren zijn leuk!

Fijne dierendag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Dierenprints in je behang

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging