Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

‘Driedimensionale Oosterse bloementuin’: 3 nieuwe collecties LOOKin behang

Je hebt behang en je hebt LOOKin behang. En de nieuwste collecties zijn om je vingers bij af te likken! Nieuwsgierig? Bekijk dan onze blog!

Gemma Door: Gemma op 12/02/2020

Het nieuwe jaar is daar (al een maandje, I know). Maar daar gaat het nu niet om. Met de komst van het nieuwe jaar zien we vaak ook nieuwe collecties. Velen daarvan heb ik al op de beurs gezien, must read blogje trouwens, en ik ben dolenthousiast. Ben ik sowieso snel als het gaat om… BEHANG! Behang van LOOKin welteverstaan. Want wauw, wat hebben zij mooi spul. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik daar wel een blogje aan wil wijden 😄

LOOKin – Tranquility

Waan je in de kalmte van Oosterse landschappen. Want dat is waar deze collectie zich op richt. Volledig zen, rustig en mega stijlvol. De kracht van het ontspannen noemen ze het ook wel. Snap ik, want als ik dit in m’n kamer heb hangen en er te lang naar kijk, dan val ik vanzelf in slaap. Begrijp me niet verkeerd, dat is niet van saaiheid. Maar gewoon, van de ‘zen’ die het uitstraalt! Behang waar je je waant in Azië. Dat is nog eens goedkoop en snel op vakantie gaan 😉. De Zen collectie bestaat uit 8 verschillende dessins, dus zoek maar een mooie uit.

BN Walls behang Zen
BN Walls behang Zen
LOOKin behang Zen
LOOKin Cubiq
BN Walls Cubiq - speels behang

Hip to be square

Behang wat je graag wilt aanraken, want hoe zit dat nou? De grafische vormen, met slim gebruik van kleur en schaduw maken je kamer ruimtelijk en uniek. Je muur lijkt driedimensionaal. Je ontsnapt een beetje aan de realiteit met deze collectie en willen dat allemaal niet gewoon een keer? Je hebt de keuze uit 5 dessins in 4 kleurvarianten.

BN Walls Cubiq

LOOKin – Flourish

Bloemen doen het altijd goed in het interieur. En ben je niet zo lief voor de echte bloemen, dan plak je ze gewoon op de muur. Naja, op het behang. Met de Fiore collectie kan dat ook. Veel kleur en warmte waar je blij van wordt. Je creëert je eigen bloementuin in je huis. Hoe fantastisch is dat? Keuze uit 6 bloemendessins in wel 46 kleuren (dus er is ook echt iets voor jou bij).

LOOKin Fiore

Naast deze nieuwe collecties, heeft LOOKin natuurlijk ook collecties die al jaren favoriet zijn. Ontdekken welke? Blader gewoon onze mooie boeken eens door in de winkel. Tip van Flip hè, krijg je gratis!

BN Walls Fiore
BN Walls Fiore - speels behang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging