Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Eijffinger nieuwe collecties: Lino en Sundari

Eijffinger heeft 2 nieuwe behang-collecties gepresenteerd. Lino met nuances in één kleur en Sundari met kleurrijke dessins. Laat je inspireren bij Thuisin.

Door: Gemma op 26/09/2017

Dat Eijffinger vooruitstrevend is weten wij bij Thuisin al een tijdje. Een paar keer per jaar komen ze dan ook met of een nieuwe collectie behang, of een aanvulling op een oudere collectie. Zo ook nu met de collecties Lino en Sundari. Tijd om je mee te nemen in deze nieuwe behang walhalla.

Lino

Lino is een collectie met magische monochromen en patronen met een verweerd effect. Dat alles in één enkele kleur. Zoals Eijffinger het zelf noemt ‘de verschillende nuances van dezelfde kleur en het karakter van stonewashed linnen vloeien samen tot een onverwacht poëzie’. En wie wil nou geen romantische poëzie in zijn of haar interieur. Geen zoetsappige poëzie, het is meer een verhaal. Rijke kleuren in patronen van onder andere industrieel linnen. Zacht met stoer, in combinatie met verweerde dessins. Krachtige patronen uit de natuur, zoals silhouetten van takken en robuuste berenklauwen.

Het leukste aan behang is dat je behang niet hoeft te lezen; je moet het zien! Zo ook deze collectie. Daarom zal ik hier geen woorden meer aan vuil maken, jullie mogen het zien!
De gehele collectie kan je natuurlijk bekijken bij ons in de winkel, of op onze behang-shop.

Sundari

De nieuwe collectie Sundari is weer een heel ander verhaal dan Lino. Waar Lino rustig is met nuances in één kleur, is Sundari kleurrijk. Prachtige dessins met verschillende structuren. Eijffinger noemt het een betoverende reis langs de oude handelsroute naar het verre Oosten. Wat voel je tijdens je reis? Edelstenen, satijn, porselein en ruwe zijde. Wat zie je dan? Schilderachtige landschappen, bergen in het avondrood. Wat ruik je? Begeesterende geuren van bloemen en specerijen. Wat je voelt, ziet en ruikt op die route hebben zij tot uiting gebracht in de collectie Sundari. Sundari neemt je mee naar verre en mooie avonturen in je eigen huis.

Ook deze collectie moet je zien, zeker als je gek bent op mooie kleuren en fijne materialen. Even tussen ons: deze collectie móet je ook voelen. Dus kom naar de winkel, daar liggen de behang-boeken voor je klaar. Eerst inspiratie opdoen? Kijk dan op onze behang-shop.

Kijk hier als je meer wilt weten over de toepassingen van behang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging