Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Eijffinger Stature, Trianon & Vivid

Eijffinger is weer 3 collecties rijker. 3 behang collecties waar je hart sowieso harder van gaat kloppen. Of je nu van de klassieke stijl bent, een combinatie zoekt tussen uitbundig en elegant of stiekem toch een beetje rebels bent. De collecties Stature, Trianon en Vivid zullen aan je wensen voldoen.

Door: Gemma op 07/02/2018

Stature, Trianon & Vivid

Een paar keer per jaar lanceert Eijffinger een nieuwe behang collectie. Dit jaar beginnen ze goed en lanceren ze gelijk drie geweldige collecties: Stature, Trianon & Vivid.
Eijffinger speelt in dat opzicht goed in op de behangtrends. Of je nu een klassieke stijl hebt, toch liever voor elegant kiest of stiekem een beetje rebels bent. De drie nieuwe collecties van Eijffinger hebben van alles wat. Precies weten wat? Dan moet je echt verder kijken en lezen.

Stature

Modern en klassiek versmolten met elkaar. Dat is de Stature collectie. Zoals Eijffinger het ook zegt: “Dessins van verweerd goud lijken op de achtergrond te dansen. Een zacht glanzende trellis, een sleetse damast en sierlijsten met een subtiele gloed. Ruw versus glad, glans versus mat. Een stoer blokdessin met een 3D effect en een onregelmatige streep, klassiek of meer eigentijds te combineren. Uni’s met een geborsteld effect of zacht getint met een subtiele betonstructuur.”

Naast deze versmolten behang-patronen heeft de Stature collectie ook Wallpowers van pen getekende taferelen en een behang van betonlook met grafische print. Of aparte vormen die passen in de klassieke stijl, zoals de gedecoreerde lijsten die je als lambrisering of als paneel op de muur kunt plakken. Stature heeft rijke diepe tinten als bordeaux, bosgroen, brons en houtskool, maar ook sprankelend goud en sereen oud-roze, celadon, crème en zand. “Ingetogen en chic, geraffineerd met een stoer randje. Maak een statement in je eigen interieur met Stature.”

Trianon

Toch meer van de combinatie uitbundig en elegant. Dan is de Trianon collectie echt geschikt. Over deze collectie zegt Eijffinger: “Van bloeiende rozen tot een sierlijke fleur de lis. Veelzijdige geschilderde bloemen met een geraffineerde glans. Verfijnd damast en een met goud en zilverdraad doorregen stralende streep. Een collectie vol diepgang en reliëf. Luxe uni’s als ruwe zijde en aaibaar Venetiaans kant. Ingetogen beige, crème, zacht roze, grijs, celadon en antraciet, poederachtig pastel, blinkend brons en flonkerend goud. Wentel je in weelde met Trianon. Een hommage aan de charme van klassiek barok, geschetst in subtiele kleuren en verfijnde dessins.” En daar zijn wij het volledig mee eens.

Vivid

De wereldse collectie Vivid is modisch, innemend, speels en een tikje rebels. Heerlijk zomers met wuivende palmen, frisse bananenbladeren en dromerige spatjes. Ook behang met een naïef geknipt bloemenveld, wat goed te combineren met een abstract dessin van gestrooide bloemetjes. Matte, zachte kleuren en verrassende kleurcombinaties, van naturel, mauve, blush en steen-roze tot teal, salie, oker, diep donkerblauw en zwart. Subtiel gelaagd met een verfijnde papierstructuur. Uni’s met zichtbare verfstreken en handgeschilderde Wallpowers om bij weg te dromen. Een persoonlijke collectie waar je naar hartenlust kan spelen met dessins. Zo creëer jij je unieke stijl.

Drie verschillende collecties met keuze in behang voor iedere stijl. En dit is nog maar een kleine greep uit de collectie. Wil je alles zien en voelen? Kom dan naar de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging