Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Fifty shades of green

Al zoveel blogs geschreven over deze kleur. Al meerdere trends voorbij zien komen in deze tint. Maar ja, dat kan ook niet anders als het zo’n ontzettende fijne kleur is. Groen! Maar het ene groen is het andere niet. Je hebt, net zoals de sexy grijstinten, wel ‘fifty shades of green’. En die is zeker net zo spannend door die verschillende tinten.

Door: Gemma op 27/02/2018

Fifty shades of green

Voel jij ook een soort van aantrekkingskracht als het om groen gaat? Ook al zie je in de meeste winkels steeds meer andere trendkleuren, denk aan okergeel of de fijnste pasteltinten, groen roept je. Net zoals een kind in een snoepwinkel ben jij niet weg te krijgen uit de ‘groenafdeling’. Naja, genoeg over deze obsessie. Tijd om je zintuigen te prikkelen met al het moois wat groen je te bieden heeft. Welkom in de wereld van ‘fifty shades of green’.

Planten

Beetje cliché is het wel. Maar als ik aan groen denk, denk ik wel veel aan planten. Het is in ieder geval een handige manier om groen in huis te halen, zoals hier te lezen. En ben je ineens ‘fan’ van paars, dan hoef je je huis niet compleet om te bouwen. Dan geef je (ja geven, niet gooien) je planten gewoon weg. Maar laten we ervan uitgaan dat je planten in huis wilt hebben, dan heb je zelf daarin heel veel variaties. Heldergroene bladeren, of blauwgrijsgroene vetplantjes. Verzamelen alle plant groentinten bij elkaar voor een extra spannend effect.

Sfeer

Groen zie je het meest in de natuur. Ook kan je de kleur het meest associëren met nieuw leven. Misschien dat je daarom wel zo’n bewonderaar bent van groen. Je wilt het fris en nieuw hebben in je huis. Dus je accessoires wil je het liefst ook in het groen. En ook die tinten met materialen kan je mix & matchen. Alles om zoveel mogelijk sfeer in je kamer toe te voegen.

Groen op de muur

Verf of behang. Een echt groen statement maak je door een volledige wand in de kamer te ‘groenen’. Subtiel met plantmotief, of volledig groen. Knalgroen, donkergroen, mintachtig… zoveel tinten, zoveel kleuren, zoveel keuzes.  Gelukkig kan je bij Thuisin terecht voor én ontzettend veel groene kleurstalen én behangboeken vol met groen behang.

Gaat jouw hart al sneller kloppen bij deze inspiratieplaatjes? Dan ben jij officieel ook verslaafd aan deze fifty shades of green. En daar moet je je maar gewoon aan toe geven en van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging