Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Eindelijk is het geen geheim meer! De Flexa kleur van 2021.

Wij hebben er met spanning op gewacht, jij ook? Hier is hij dan: BRAVE GROUND

Door: Karin op 08/09/2020

Want WOW! BRAVE GROUND. De Flexa kleurspecialisten wereldwijd geven ons een warme aardetint, wat een cadeau zeg! Wat doet hij met jou? Mij doet deze fijne, natuurlijke kleur denken aan bomen. De gezelligheid van een boswandeling met het gezin. Of in mijn eentje. Dan kom ik ontspannen en vol energie thuis. Dit gevoel krijg ik van Brave Ground. Dus hij moet bij mij thuis op de muur. Doe je mee?

De mooiste combinaties voor de beste sfeer

Een natuurlijke kleur als Brave Ground heeft het voordeel dat je hem makkelijk kan combineren. De vraag is: welke sfeer wil je creëren in je woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom, wij lopen even samen door je woning.

Flexa kleur van het jaar 2021

De slaapkamer, ZEN wakker worden

Relaxen en de accu weer opladen. Dat hoort bij een slaapkamer. Omdat Brave Ground een zachte en warme kleur is kan je rustig alle wanden in deze kleur schilderen. Een houten bed en nachtkastjes onderstrepen de natuurlijke en rustige stijl.

Wil je een frisse kleur toevoegen voor extra energie? Zet een speels accent met witte of zwarte plinten. Tussen de okergele lakens droom je lekker weg. En nee, koude voeten moeten we niet hebben. Ik zeg: tijd voor tapijt! Of een zacht vloerkleed in lichtgrijs. Een fijne basis om ontspannen aan je dag te beginnen. Wij gaan door naar de keuken.

Flexa kleur van het jaar 2021 in je keuken - blog duurt te lang, druk

De keuken = pittig + Brave Ground

In de keuken komen de elementen tot leven. De Flexa kleur van het jaar 2021 staat voor het aardse gedeelte. Heb jij net als de meeste mensen een witte keuken? Het contrast van witte keukenkasten en de warme, bruine muurverf Brave Ground op jouw muren staat erg stijlvol. Pit nodig?

Voeg accenten in roodtinten toe. Denk aan aardbei of chili. Liever wat gas terug? Ook het roze van frambozen combineert prachtig. Zo krijgt jouw keuken een levendige en energieke uitstraling. Wij gaan door naar de woonkamer.

Flexa kleur van het jaar 2021 in je woonkamer

De woonkamer, doe jij het licht uit?

Dit is de plek waar wij samen zijn. Bijkletsen, ontspannen, filmpje kijken. Hier sluiten wij samen de dag af, op naar nieuwe avonturen. En hier vieren wij verjaardagen en Kerst met familie. Maar welke stijl past bij de woonkamer? Bij het gevoel van verbinding, bij feesten en ontspannen?

Ik kies voor één muur in de mooie, warme bruintint. Een eyecatcher, de muur waar de tv staat. De overige wanden blijven wit. En de houten vloer blijft ook wit. Een gezellige hoekbank in chocoladebruin. Lichtgrijze gordijnen, een zacht grijs vloerkleed. Welke kleur tv meubel? Zwart staat mooi. Met koperkleurige accessoires, lampen, vaasjes. Mijn woonkamer vol eenheid en harmonie. Voelt goed.

Ben jij nu ook helemaal BRAVE GROUND? Voor muurverf, advies of stylingtips ben je altijd van harte welkom in onze winkels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging