Flexa kleur van het jaar 2023

Het is weer zover; de kleur van het jaar van Flexa! Dit jaar gaat de eer naar... Wild Wonder!

Back to nature!

Als de Corona-tijd ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat een fijne wandeling in de natuur heel verfrissend werkt. En dat vindt Flexa ook! Daarom hebben ze voor 2023 de kleur Wild Wonder gekozen, een warme en luchtige gele kleur, die ervoor zorgt dat we buiten naar binnen kunnen halen!

Ontdek muurverf

Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

De naam Wild Wonder verwijst naar het vrije gevoel dat we in de natuur ervaren en de magie die de natuur op ons heeft. Zo hoef je niet meer een ommetje door het bos te maken, maar ervaar je die fijne rust van de natuur ook in je eigen huis! De natuur in huis zorgt ook voor een positief effect op de mentale gezondheid. Zo leert Flexa ons om de natuur meer te waarderen en de positieve effecten uit de natuur te halen.

Ontdek binnenverf

De kleur is samen met tientallen internationale experts ontwikkeld, waarbij ze hebben gekeken naar wat ons de laatste tijd heeft bezig gehouden en waar we naar op zoek zijn. Als de afgelopen jaren ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat we zoeken naar een manier waarop we goed voor onszelf kunnen zorgen, zowel binnen- als buitenshuis. Door voor natuurlijke tinten te kiezen zorg je - ook in huis - voor een rustgevend effect.

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwbrief

Flexa kleur van het jaar 2023 combineren

Natuurlijk lanceert Flexa ook een bijbehorend palet met frisse kleuren, die perfect bij Wild Wonder passen! Dit palet wordt ook wel Lush genoemd en bestaat uit een prachtige mix van lichte en warme tinten, die goed te combineren zijn met Wild Wonder, maar ook heel mooi op zichzelf zijn. Ook deze tinten zijn gebaseerd op de natuur en al haar onderdelen, zoals de lucht, de planten en bloemen en zelfs de mist die over de grond hangt. Wat dacht je van Airy Foliage, Grungy Roots of misschien wel Fresh Daylight? Mijn oog viel direct op het groene Soothing Moss, wat is jouw favoriet?

Inspiratie: welke kleur waar?

Wild Wonder, de Flexa Kleur van het jaar, bij jou thuis

Kan jij ook niet wachten om Wild Wonder of één van de andere kleuren van het palet van 2023 bij je thuis toe te passen? We mengen de kleur graag voor je in de gewenste hoeveelheid en soort verf.

Muren of kozijnen laten schilderen

Ja die mooie verf zie je wel zitten. Maar heb je nou geen zin om met een kwast aan de slag te gaan? Ontdek onze service. Laat onze vakmensen de muren, deur- of raamkozijnen voor je schilderen! Kom dan naar jouw dichtstbijzijnde Thuisin-winkel en ontdek de kleur!

Bezoek de winkel in de buurt!

Demi
Geschreven door
Demi

Social media en content marketeer bij Thuisin; ik vertel je graag alles over de mooiste interieurs, laatste trends en nieuwste snufjes! Lees je gezellig mee?

Lees meer over Demi