Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Gadget-enthousiasme met de elektrische raambekleding van Thuisin

Hé gadgetfreaks: dit moet je hebben. Elektrisch bedienbare raamdecoratie van Thuisin! Lees er alles over in onze blog!

Door: Gemma op 23/02/2020

Hello gadgetfreaks

Misschien komt het omdat ik een meisje/vrouw ben, dat ik niet gillend op de bank zit van enthousiasme. Al ben ik wel enthousiast hoor, don’t be affraid. Maar zo enthousiast als de man in huis weer niet. En als de man ergens wilder van is, dan heeft het vaak met gadgets te maken. En ja hoor, daar ga ik nu eens lekker over bloggen! Het enthousiasme kwam van de man toen ik zei dat we rolgordijnen krijgen die elektrisch bedienbaar zijn. Nu hebben we ze nog niet, dus ik kan je nog niet vertellen hoe ze werken, maar ik kan je al wel een korte uitleg geven over wáár het mannelijke geslacht zo opgewonden over is.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie is niets nieuws. Wel is dat van ons eigen merk raamdecoratie: Thuisin. Waar we met traditionele bediening nog weleens aan het klungelen zijn met kettingen of touwen, is dat met elektrische raamdecoratie verleden tijd. En dat door een motor in de bovenbak (en die zie je dus écht niet). Een paar voordelen voor je op een rij:

Multisol, Thuisin raamdecoratie - elektrisch

Op afstand bedienen

Kan jij je nog voorstellen dat je naar de tv moest lopen om een andere zender erop te zetten? Of het volume harder of zachter te zetten? Je moet dan opstaan van je lekkere plekje. Zo is dat ook met je raambekleding. Je hoeft niet meer op te staan om meer licht of juist meer privacy in huis te hebben, daar heb je een handzender voor.

rolgordijn wit Thuisin - elektrisch

Niet één maar meerdere ramen

Met één druk op de knop op je handzender kun je meerdere gordijnen bedienen. Wanneer je dat zo hebt ingesteld dan hoef je niet iedere raam langs om het te bedienen. Handig!!

Multisol - duettes - elektrisch

Ook voor hoge of lastig te bereiken ramen

Dat ellendige raampje helemaal hoog op zolder? Of het raam waar je qua bediening niet gemakkelijk bij komt? Geen gepruts meer, die kan je gewoon bedienen op afstand!

Multisol horizontaal duo - elektrisch

Weg met de touwtjes en kettingen

Naast dat de veiligheid voor kinderen er enorm op vooruit gaat, ziet je raambekleding er ook een stuk strakker uit zonder die touwtjes en kettingen.

Multisol hout badkamer - elektrisch

Aan te sluiten op Smart Home en sensoren

Welk handig systeem je ook in huis hebt, je kan je raamdecoratie daarop instellen. Welke tijd je ook maar wenst. Of je bediend het op afstand via een app. Het is allemaal mogelijk. En dit is waar de man dus he-le-maal wild van is 🙂

Plissés multisol - elektrisch

Ook enthousiast?

Ben jij ook enthousiast? Laat je dan nog meer adviseren in de winkel, zo weet je precies waar je je elektrische raamdecoratie in kunt zetten. Vanuit ons eigen merk Thuisin zijn ze geschikt voor rolgordijnen, houten jaloezieën, Plissés, Duettes, Multishades en horizontale en verticale jaloezieën.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9313131313131 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging