Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Gemak met Somfy Connexoon

Wij Nederlandsers zijn gek op gadgets. Een gadget die je echt moet hebben is de Somfy Connexoon RTS. Met je smartphone alles in huis bedienbaar.

Gemma Door: Gemma op 27/10/2017

Wij Nederlanders zijn praktisch. Tikkeltje lui misschien. En ook al voel je je niet aangesproken in mijn denkbeeld, ik weet 100% zeker dat je hart toch wat sneller gaat kloppen bij dit: de Somfy Connexoon RTS.

Gadget

Een gadget voor iedere liefhebber van afstandsbedieningen, smartphones, tablets, spelcomputers en zelfs op afstand bestuurbare raceauto’s. Nog een beetje gemengd met het praktische ‘slash’ luie en het ideale apparaat is voor jou gemaakt. Al enthousiast?

De Somfy Connexoon RTS is een slim systeem waarmee je bijna alles in huis kan bedienen. En dat met het ‘apparaat’ wat je het meest in je handen hebt én wat altijd werkt: je smartphone!

Deze app, de Connexoon RTS, is een uitstekende manier om alle aangesloten items van je huis zowel thuis als op afstand te bedienen en te beheren. Je kunt er bijvoorbeeld je raamdecoratie, gordijnen en verlichting individueel mee regelen.

Met de Snapshot functie sla je je voorkeuren op. Zeer handig én onwijs veilig! Het slimme aan deze app is dat je weekscènes kan instellen inclusief timerfuncties. Zo kan je je huis met een gerust hart verlaten.

Somfy Connexoon RTS-app

Hebben?

Overstag? Laat dan deze kans niet liggen en ga voor de Somfy Connexoon inclusief RTS app. Nu met gratis twee stuks op afstand bedienbare stopcontacten voor slechts €60 (excl. btw). Geldig tot 30 november 2017 in al onze Thuisin winkels.

Connexoon RTS Window is alleen geschikt voor gebruik met raamdecoratie en gordijnen met een Somfy RTS motor, Somfy RTS verlichting en/of RTS afstandbedienbare stopcontacten en Philips Hue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging