Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Gloedje nieuwe trap nodig? Thuisin heeft de oplossing!

Is jouw trap ook aan een opknapbeurt toe? Thuisin heeft iets geweldigs en dat wil jij ook :-) Wedden?!

Door: Gemma op 30/08/2019

Inmiddels woon ik al een aantal jaren in het huis wat ik mijn thuis noem. En zo nu en dan knappen we iets op. Doet me denken dat ik het resultaat van onze verbouwing nog moet laten zien (oeps, komt snel). Maar nu die verbouwing klaar is, gaan we weer over op een ander klusprojectje – de zoldertrap. Ooit, zo’n 4 maanden geleden, lag daar versleten tapijt op. Dat is er inmiddels af. Maar we hebben nog niet iets nieuws… Want wat is nu mooi? En wat is nu veilig? Er moet wel elke dag een peuter de trap op en af. Al is alles beter dan zo’n trap met oude lijmresten. Maar ik denk dat ik inmiddels al wel een keuze heb gemaakt.

Luxe traprenovatie

Traprenovatie is net iets anders dan gewoon tapijt of een geschilderde trap. Het is trendy, slijt praktisch niet, geluiddempend en is gemakkelijk te onderhouden. En je kan zelf het materiaal kiezen: pvc, hout, laminaat en zelfs leer. Maak ‘m veilig met antislip, zodat je weinig tot geen kans hebt dat je een blauwe kont hebt van het uitglijden 😉

Nieuw: Stair Solutions

Nu is het net of mijn werkgever microfoontjes in mijn huis heeft hangen, want sinds kort hebben wij van Thuisin iets nieuws op het gebied van trappen, namelijk mega-sterkte traprenovatie van Stair Solutions. In verschillende materialen naar keuze. Tijd om kennis te maken met deze super goede oplossing voor je trap.

Keuzes keuzes keuzes

Stiekem gaat mijn voorkeur naar leer, al zal een beton(look) trap in ons huis ook niet misstaan. Of is een beetje warme met geborsteld hout of houtlook, zoals pvc en laminaat een idee? Of anders Woven, een elastische kunststof… Je begrijpt het. Voordat wij een keuze hebben gemaakt zijn we weer een paar maanden verder. Wat wel fijn is dat we deze klus niet zelf hoeven op te knappen, dat doen de vakmensen van Thuisin: mijn collega’s op de werkvloer zeg maar. Toppers zijn het!

Laat je inspireren

Nog niet alle winkels van Thuisin biedt traprenovatie van Stair Solutions aan, zo vers van de pers is het. Ben je geïnteresseerd en wil je alvast meer weten? Laat het hieronder weten of kom gewoon langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.853164556962 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging