Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Een van Gogh op (aan) de muur!

Van Gogh inspireert een groot deel van de collecties op interieurgebied.

Gemma Door: Gemma op 03/04/2017

Eijffinger Masterpiece

Je hebt ze vast al wel langs zien komen: de prachtige grote bloemen uit de Masterpiece collectie van Eijffinger.nl. Ze lijken zo op de muur geschilderd, zowel qua kleurgebruik als structuur. Er is behang waarbij de bloemen je bijna tegemoet komen, maar ook bijvoorbeeld fotobehang met 1 grote gedetailleerde bloem. Dit alles kan gecombineerd worden met rustig behang dat effen, met streep of detail of natuurlijk met de bekende ‘Dutch skies’ leverbaar is. En altijd in de bekende kleuren van Van Gogh.

BN Wallcoverings

Ook BN Wallcoverings komt met een lijn die geheel geïnspireerd is op de unieke schilderijen van Van Gogh. Dat varieert van rustige kleuren tot uitbundige boeketten op fotobehang.

Zo is er behang in diverse kleuren met verfijnde amandelbloesem erop. Gebaseerd op het schilderij dat Vincent schilderde toen zijn neefje naar hem werd vernoemd. Datzelfde neefje richtte later het Van Gogh museum op. Maar ook de brieven tussen Vincent en broer Theo Van Gogh vormden een inspiratiebron voor een rustiek behang. Op de behang-shop.nl vindt je de hele collectie.

Sikkens

Ook Sikkens werkt met de kleuren van Van Gogh. In samenwerking met het Van Gogh museum creëerden zij een internationaal kleurenpallet, die gebaseerd is op de tien meest bekende schilderijen van de meester. Denk eens aan Sikkens Zonnebloem Geel, Hemels Blauw of Slaapkamer Rood. Deze kleuren zijn allemaal te mengen bij onze verf-shop.nl of via de Thuisin winkel bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging