Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Een van Gogh op (aan) de muur!

Van Gogh inspireert een groot deel van de collecties op interieurgebied.

Door: Gemma op 03/04/2017

Eijffinger Masterpiece

Je hebt ze vast al wel langs zien komen: de prachtige grote bloemen uit de Masterpiece collectie van Eijffinger.nl. Ze lijken zo op de muur geschilderd, zowel qua kleurgebruik als structuur. Er is behang waarbij de bloemen je bijna tegemoet komen, maar ook bijvoorbeeld fotobehang met 1 grote gedetailleerde bloem. Dit alles kan gecombineerd worden met rustig behang dat effen, met streep of detail of natuurlijk met de bekende ‘Dutch skies’ leverbaar is. En altijd in de bekende kleuren van Van Gogh.

BN Wallcoverings

Ook BN Wallcoverings komt met een lijn die geheel geïnspireerd is op de unieke schilderijen van Van Gogh. Dat varieert van rustige kleuren tot uitbundige boeketten op fotobehang.

Zo is er behang in diverse kleuren met verfijnde amandelbloesem erop. Gebaseerd op het schilderij dat Vincent schilderde toen zijn neefje naar hem werd vernoemd. Datzelfde neefje richtte later het Van Gogh museum op. Maar ook de brieven tussen Vincent en broer Theo Van Gogh vormden een inspiratiebron voor een rustiek behang. Op de behang-shop.nl vindt je de hele collectie.

Sikkens

Ook Sikkens werkt met de kleuren van Van Gogh. In samenwerking met het Van Gogh museum creëerden zij een internationaal kleurenpallet, die gebaseerd is op de tien meest bekende schilderijen van de meester. Denk eens aan Sikkens Zonnebloem Geel, Hemels Blauw of Slaapkamer Rood. Deze kleuren zijn allemaal te mengen bij onze verf-shop.nl of via de Thuisin winkel bij u in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8627700127065 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging