Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.

Good to be back: lamellen!

Upcoming 🙌🏼 nooit gedacht dat ik dat ooit zal zeggen: maar lamellen zijn HOT! Of vind jij van niet?

Gemma Door: Gemma op 23/08/2019

Je zult het niet geloven, maar de good-old lamellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn echt niet (meer) alleen voor kantoren of in bejaardentehuizen. Nee nee, in huis staan deze lamellen, of verticale jaloezieën ook echt fantastisch. Maar waarom zijn ze weer helemaal terug nu in het hippe jaar van 2019? Even een paar dingetjes op een rij:

Ze zijn gewoon mooi

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en in wel meer dan 100 kleuren. Dus dat er lamellen zijn die bij je interieur passen staat vast! Zelfs in de trendkleuren van deze tijd: diepgroen, koningsblauw en okergeel. En natuurlijk van gemaakt van rijke stoffen met structuren, prints en een echt stofgevoel.

Lamellen Bece petflessen
Lamellen Bece Structure Thuisin

Toepasbaar in ieder ruimte

Lamellen zijn niet alleen superhandig in je woonkamer. Mooi voor hoge raampartijen en superhandig voor schuifdeuren. Zelfs in je slaapkamer of in de badkamer en keuken. De kunststof varianten zijn namelijk geschikt voor vochtige ruimtes. Nog een voordeel: ze zijn goed schoon te maken.

Duurzame jaloezieën

De nieuwste collectie stoffen lamellen die wij in de winkel hebben hangen zijn gemaakt van petflessen uit de oceaan. Zo heb je op en topkwaliteit gecombineerd met ecologische verantwoordelijkheid. Dat moet je een goed gevoel geven.

Lamellen Bece zwart

Lekker afwisselen

Met lamellen kan je goed spelen met het licht. En niet alleen met het licht, ook de sfeer en privacy kan je goed bepalen. Dus een rustig avondje op de bank een serie kijken? In no-time switch jij je jaloezieën van vrij uitzicht naar zichtdicht voor de ultieme privacy. Toch liever volle bak licht in huis? Simsalabim: schuif de lamellen aan de kant, of zet ze helemaal open!

En zo heb je een aantal redenen om eens goed na te denken over het aanschaffen van lamellen. Als je de foto’s ziet ben je toch eigenlijk al overstag?

Lamellen Bece basic taupe
Lamellen Bece zwart badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Good to be back: lamellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8538268506901 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging