Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Happy 2020 met oude of nieuwe woninginrichting?

Hoe ga jij 2020 inrichten? Met oude of nieuwe spullen? Gemma bespreekt ’t graag met je in haar blog!

Gemma Door: Gemma op 30/12/2019

Hold your horses ladies & gentleman: het is gewoon al bijna 2020!! Waar zijn de vliegende auto’s? En de scanbrillen? Natuurlijk zijn we er in technologie onwijs op vooruit gegaan de laatste jaren, maar als klein meisje dacht ik toch echt al wel dat in 2020 ik een knopje op mijn buik had die mij gelijk naar mijn gewenste bestemming zou sturen 😉 Maar goed, ik dwaal af. Het jaar 2020, een geheel nieuw jaar én zelfs een geheel nieuw decennium. Is het dan ook hét jaar voor een nieuwe woninginrichting? Of blijf jij het liefst in het oude? Ik zal een aantal dingen op een rij zetten om je keuze voor 2020 wat gemakkelijker te maken.

Lekker bij het oude laten of vernieuwen?

Natuurlijk, je hoeft écht niet ineens alles uit je huis te slopen en nieuw aan te schaffen. Ook ik snap wel dat je 13e maand of bonus die kosten niet dekt. Maar een nieuw jaar kan je wel helpen een beetje op te ruimen. Of een inventarisatie te maken van wat je al mega lang hebt en wat écht aan vervanging toe is.

Hoe maak je een ‘oud of nieuw’ beslissing?

Dus: ga in je hoofd het huis eens door en bedenk wat je graag wil houden, omdat het mooi is of gewoon praktisch. Maar vergeet niet de dingen op te schrijven die eigenlijk wel aan vervanging toe zijn. Als ik bij mezelf kijk vind ik de vloeren op de 1e verdieping zeker nog mooi, maar kunnen de slaapkamers wel nieuwe raambekleding gebruiken. Nu zijn dat nogal wat ramen, dus ik maak daar een jaar plan van. Vergeet niet dat 2020 welgeteld 366 dagen heeft, het hoeft niet allemaal op 2 januari af te zijn.

Tranquil Dawn a home for care - nieuw - voorjaar
Interieuradvies - Thuisin raamdecoratie plisses groen - nieuw

Het klein aanpakken

Je kan het ook iets kleiner aanpakken. Van een nieuw kleurtje of behangetje op de muur is nog niemand failliet van geraakt. En een nieuw vloerkleedje kan je echt wel uit je eindejaar bonus halen. Doe eens gek en schilder je kozijnen in een fris ‘2020’ kleurtje (of gewoon zwart), laat een praktische watervaste pvc-vloer leggen in de keuken of laat je trap bekleden met een zacht tapijtje. Zo heb je toch iets nieuws voor dit jaar, maar dan minder rigoureus.

2020 is jouw interieur jaar

Maak in 2020 je huis net iets nieuwer en hipper. En mocht je toch het gevoel hebben dat dit jouw jaar is om álles in je huis te vernieuwen? Ik houd je niet tegen, ik stuur je gewoon gelijk naar één van onze Thuisin winkels 🙂

Gelukkig nieuwjaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging