Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.

Heel Holland Plakt door deze behangtrends

Nu ons behang deze maand btw-vrij is (ja écht), wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste trends. Gemma heeft ze voor je op een rij gezet.

Gemma Door: Gemma op 18/02/2019

Behang. You love it or you hate it. Ik ben van team ‘love it’. Maar toch heb ik mijn voorkeuren. Laatst kwam hier op kantoor een verkeerde bestelling van behang binnen. Appeltjes groen en (saai) blauw met glitter. Deed me heel erg denken aan mijn ‘jeugd-behang’. Geel boven, blauw beneden en in het midden zo’n oranje net iets te fout strookje. Als nou al het behang er nog zo uit had gezien, dan was ik team ‘hate it’ geweest. Maar gelukkig heb je zoveel keuze in behang, dat daar wel behang tussen moet zitten die bij mij in de smaak vallen. En hopelijk ook bij jou! Daarom vandaag de laatste trends op behanggebied. Gaat je centen schelen: want deze maand is het behang btw-vrij (whoop whoop).

Behang trend 1: Industrieel behang

Voor onze motormuizen en rock-chicks. Stoer en ruig behang. Dat eerste is een geintje natuurlijk. Industrieel behang, of behang met een rauw randje, kan natuurlijk bij iedereen passen. Bij dit behang lijkt het net alsof je je muur onbewerkt hebt. Gewoon een paar gemetselde stenen, of betonblokken op elkaar. Verre van perfect en zodoende perfect voor een stoere look.

betonlook behang thuisin behang trend

Behang trend 2: kunst op de muur

In feite is ieder behang kunst op je muur. Behalve de effen varianten in saaie en primaire kleuren. Wat je veel ziet is behang met een bepaald patroon (en niet meer barok). Of hele wallpapers die bijna volstaan als fotobehang. Denk aan mooie schilderachtige bomen, of vogels in combinatie met bloemen. Ook met steeds een herhaling. Jemig, wat valt hier nog meer over te zeggen. Kijk maar naar de deze afbeelding, dan weet je wat ik bedoel 🙂

Behang trend blog Arte - klassiek

Behang trend 3: fotobehang

Niet gelijk al je creatieve foto’s laten printen en op je muur van 5 x 2,5 meter plakken. Dat gaat te ver. Wat wel een trend is, is fotobehang als statement op je muur. Leuk voor bij de eettafel, of die ene lege wand in de keuken. Een eigen foto van je familie, of van die fijne vakantie in Italië. Zelf geen ‘toonbare’ foto’s in je collectie? Via onze behang-shop heb je onwijs veel keuze in afbeeldingen.

Komar fotobehang behang trend

Weg met simpel en effen behang. Jij hebt een stoer, kleurrijk, patroonvol of persoonlijk behang nodig. Zeker als je wilt meedoen met de Heel Holland Plakt hype in 2019 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8538268506901 op basis van 1594 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging