Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Heimtextil 2020: kilometers inspiratie om je gek te maken!

Klaar voor 2020 als het gaat om trends? Wij van Thuisin wel! Benieuwd naar wat er komen gaat? Gemma geeft al tipjes van de sluiers!

Door: Gemma op 14/01/2020

Well hello Heimtextil 2020. Hello bakken vol inspiratie en HELLO lange wandelingen. Het leuke aan mijn vak (inspiratie blogger over interieur, voor als je dat nog niet wist) is dat je vooraan staat als het gaat om de laatste trends. Zo ook op de jaarlijkse beurs Heimtextil in Frankfurt. Een beurs waarin alles wat ook maar met stof ‘slash textiel te maken heeft een plekje krijgt om te showen. Duizenden stands van merken die met liefde laten zien wát nieuw is en wat ze willen bieden in diverse winkels: zoals bij Thuisin.

Tipje van de sluier

Oké, het is pittig, zeker als je zo a-sportief bent als ondergetekende. Maar man man man, wat doe je bakken inspiratie op zeg op zo’n beurs. Even kort wat ik gezien heb, want anders verklap ik voor het hele jaar natuurlijk al waar ik over ga schrijven 😉

Wát zijn de trends?

  • Duurzaam gefabriceerde gordijnen. Pluspunten gescoord hier!
  • Net als bij kleding en interieuraccessoires, meer roest en aardetinten als gordijnstoffen. Zelfs rood moeten we niet vergeten. Spannend hè?
  • Naast het 3d effect van behang, zoals het cubic patroon, zien we ook gewoon een 3d effectje in gordijnstoffen. Dikke hit als je ’t mij vraagt.
  • Dieren, lekkere nepdieren dan, op je muur is en blijft fantastisch. Alle huiden heb ik wel voorbij zien komen.
  • You would not believe it, maar het bloemetjesbehang 4.0 is here to stay!
  • Sta er niet van te kijken als het op grafisch gebied steeds gekker en gekker wordt. Geen foto’s van gemaakt, maar geloof me: blokken, gezichten, planten, kunst, bamboe en cirkels. Zelfs lekker retro is iets wat weer kan. Laten we erop houden dat qua prints onwijs veel kan. Op behang, maar zelfs op gordijnen, maar daar moeten je wel echt klaar voor zijn jij trendzetter 😉

Een stijlvol 2020

Dat wat ik nu heb gezien op de beurs, zie je sneller dan snel en vlugger dan vlug in onze winkels. Al denk ik niet dat je in de winkel zoveel wandelkilometers gaat maken als ik heb gedaan! Op naar een stijlvol 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging