Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Het belang van buiten schilderen

Niet een fijne klus, vaak tijdrovend en stiekem best duur. En toch is het nodig. Kom voor advies naar de Thuisin winkel bij jou in de buurt!

Gemma Door: Gemma op 09/06/2018

Buiten schilderen moet!

Het is niet je jaarlijkse of meer jaarlijkse fijnste en leukste klus. Maar het MOET. Je wilt namelijk niet dat de buren gaan roddelen over je ‘vervallen’ huis. Dat is namelijk het effect voor als je het niet doet, of niet laat doen. Kan je al gokken waar ik het over heb? Laten we er geen doekjes meer om winden: het schilderen van je woning.

Kostbaar bezit

Je steekt een vermogen in je huis als je het net gekocht hebt. Het is, voor de meeste mensen, het meest kostbare materialistische bezit. Waarom zal je het dan laten verpieteren? Even ter vergelijking. Je koopt een dikke auto. Je hebt vast al wel een merk, grootte en kleur in gedachten. Spik-splintertje-nieuw en al na 1 kilometer is ie zo 10% minder waard. Met je huis is dat anders. Zeker in deze tijden waarin de huizenmarkt op z’n top is. En nog even verder doormiepen over de auto. Die laat je toch ook niet helemaal roesten bij een deuk en die barst in je raam laat je als Speedy Gonzales maken (snel dus)? Waarom doe je dat met je huis niet?

Goedkoop is duurkoop

Lijkt net alsof ik met een vingertje wijs hè? Doe ik ook, ik verbaas mij er namelijk over. Wel zoveel aandacht aan een auto, maar niet aan je huis. Je weet wel, dat kostbare bezit. Toch snap ik het. Tijd is een factor, geld is misschien nog wel een groter factor. Dat je even je portemonnee moet trekken is een feit.

Zorg er dan wel voor dat je je geld goed besteed. Je hebt in de verf markt nogal wat verschil in prijs en kwaliteit. Ook hiervoor geldt: goedkoop is duurkoop. Iets duurdere verf is nu eenmaal beter en je hebt er langer plezier van. Of sta jij het liefst om het jaar op de ladder met je kwast? Wat je het aller allerbeste kan doen, is een bezoekje brengen aan de Thuisin winkel. Daar adviseren we je op het gebied van verf, kwasten, schildertechnieken (ja echt), kleur en verder onderhoud van je kozijnen e.d. Ee compleet verftechnisch advies voor een subliem resultaat en jij weer jaren vooruit kunt.

Buiten schilderen door de vakschilder

Durf je het echt niet zelf aan? Dan is het bij vele winkels ook mogelijk een schilder bij je verf te huren. Zo weet je 100% zeker dat die ene klus, waar je nooit geen zin in hebt, perfect wordt uitgevoerd. En nog een kleine tip: een goed onderhouden huis stijgt in waarde. Maar dat wist je vast al!

Wij hebben buitenverf van onder andere Sikkens en Sigma.

Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging