Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Het belang van buiten schilderen

Niet een fijne klus, vaak tijdrovend en stiekem best duur. En toch is het nodig. Kom voor advies naar de Thuisin winkel bij jou in de buurt!

Door: Gemma op 06/04/2020

Het moet (sorry)!

Het is niet je jaarlijkse of meer jaarlijkse fijnste en leukste klus. Maar het MOET. Je wilt namelijk niet dat de buren gaan roddelen over je ‘vervallen’ huis. Dat is namelijk het effect voor als je het niet doet, of niet laat doen. Kan je al gokken waar ik het over heb? Laten we er geen doekjes meer om winden: het schilderen van je woning. 

Kostbaar bezit

Je steekt een vermogen in je huis als je het net gekocht hebt. Het is, voor de meeste mensen, het meest kostbare materialistische bezit. Waarom zal je het dan laten verpieteren? Even ter vergelijking. Je koopt een flinke auto. Je hebt vast al wel een merk, grootte en kleur in gedachten. Spik-splintertje-nieuw en al na 1 kilometer is ie zo 10% minder waard. Met je huis is dat anders. Zeker in deze tijden waarin de huizenmarkt op z’n top is. En nog even verder door miepen over de auto. Die laat je toch ook niet helemaal roesten bij een deuk en die barst in je raam laat je als Speedy Gonzales maken (snel dus)? Waarom doe je dat met je huis niet?

Goedkoop is duurkoop

Lijkt net alsof ik met een vingertje wijs hè? Doe ik ook. Ik verbaas mij er namelijk over. Wel zoveel aandacht aan een auto, maar niet aan je huis. Je weet wel, dat kostbare bezit. Toch snap ik het. Tijd is een factor, geld is misschien nog wel een groter factor. Dat je even je portemonnee moet trekken is een feit.

Zorg er dan wel voor dat je je geld goed besteed. Je hebt in de verf markt nogal wat verschil in prijs en kwaliteit. Ook hiervoor geldt: goedkoop is duurkoop. Iets duurdere verf is nu eenmaal beter en je hebt er langer plezier van. Of sta jij het liefst om het jaar op de ladder met je kwast? Wat je het aller allerbeste kan doen, is een bezoekje brengen aan de Thuisin winkel. Daar adviseren we je op het gebied van verf, kwasten, schildertechnieken (ja echt), kleur en verder onderhoud van je kozijnen e.d. Een compleet verftechnisch advies voor een subliem resultaat en jij weer jaren vooruit kunt.

Buiten schilderen door de vakschilder

Durf je het echt niet zelf aan? Dan is het bij vele winkels ook mogelijk een schilder bij je verf te huren. Zo weet je 100% zeker dat die ene klus, waar je nooit geen zin in hebt, perfect wordt uitgevoerd. En nog een kleine tip: een goed onderhouden huis stijgt in waarde. Maar dat wist je vast al!

Wij hebben buitenverf van onder andere Sikkens en Sigma.

Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Het belang van buiten schilderen

  1. Dank je wel voor de adviezen. Ik denk er ook aan om mijn huis een schilderbeurt te geven, maar ik kan dat zelf niet uitvoeren, dus ik ga waarschijnlijk een schilder inhuren. Die zal wel weten welke verf ik het beste kan kopen.

    1. Dag Evelien,
      Dat is inderdaad de beste keuze! Al zal de schilder vast afspraken met je maken over welke verf hij wil gebruiken. Als je toch nog vragen hebt, dan hoor ik het van je!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.853164556962 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging