Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

“Het duurt te lang?” – hoe kan dat nou?

Zeker nu zijn we iets drukker dan normaal. En dat wil ik graag een beetje uitleggen, gewoon om het duidelijk te maken. Lees je onze kant van het verhaal?

Door: Gemma op 12/10/2020

Wat te doen als we thuis zitten?

Al een dik half jaar zitten we voor een groot gedeelte veel thuis. En dat hebben wij van Thuisin gemerkt. Want wat doe je als je thuis bent, naast dat je natuurlijk gewoon aan het werk bent? Juist: je huis opknappen! In de tijd thuis heb je ontdekt dat het echt tijd werd voor een nieuw kleurtje op de muur. Of dat je kozijnen nu écht niet nog een seizoen zonder een nieuw laklaagje konden. En naast al dat schilderen, gingen jullie ook behangen, raamdecoratie uitzoeken en zelfs het plan bedenken om een kersverse nieuwe vloer te laten leggen. Fantastisch natuurlijk, ben er zelf ook fanatiek mee aan de slag gegaan. Heb er zelfs nog een blog over geschreven. Maar er is een kleine keerzijde aan onze goede ‘huis’ voornemens. Namelijk drukte.

Highfive!

Met gemiddeld cijfer van een 8,9 uit meer dan 1500 reviews, scoren wij, zeg ik bescheiden, onwijs goed! Jullie zijn over het algemeen tevreden over onze service, onze producten: stiekem eigenlijk alles. Met zo’n 45 winkels in het hele land is dat best een prestatie. En ik als storyteller op het hoofdkantoor geef dan ook even een virtuele highfive aan mijn collega’s in deze winkels. Want nee, niet altijd alles gaat goed. Zeker niet in deze tijden. En ook al is het niet de allerbeste reclame, ik wil je toch iets vertellen over wat beter kan en daar kan jij een beetje mee helpen. Tikkeltje begrip en medewerking misschien van jullie kant 😇

voordelen en nadelen pvc-vloeren - pvc-vloer laten leggen - Blog duurt te lang, druk
verf collage flexa, blog duurt te lang, druk

Druk?? Kom dan op tijd naar onze winkel!

Sorry, het duurt allemaal iets langer dan je van ons gewend bent. De reden? Kwaliteit staat bij ons op nummer 1 en daar zijn nu eenmaal vakmensen voor nodig. En die vakmensen (adviseurs, monteurs, stoffeerders) zitten soms vol en hebben een strakke planning. Kom dus in een vroeg stadium naar winkels. Niet wachten maar direct doen. Niet heel raar als je je bedenkt dat we nu eenmaal een drukke planning hebben. Geef ik je gelijk een tip mee: kom op tijd! Heb je het idee dat je ons nodig hebt, wat ik mij zo kan voorstellen als je je huis gaat aanpakken, wacht dan niet langer en kom langs in één van onze winkels. Dus we zijn druk, dat is iets minder tijd hebben als het gaat om inmeten. Druk, dus iets minder tijd voor de administratie. Druk & toch secuur, dus onze stoffeerders (die je gordijnen ophangen en je vloer leggen) zijn veel op pad, maar als ze bij je zijn leveren ze wel top werk. En ja, daar nemen we dan weer de tijd voor: hoe druk we ook zijn.

We doen ons best

Door die precisie van onze vakmensen. Door ons verlangen (ja, die van jou en mij) om alles nu aan te pakken. Door de krapte op de huizenmarkt en steeds meer mensen gaan verbouwen. Door corona. Door het thuiszitten. Door verveling. Door het goed te willen doen (winkels en stoffeerders). Door dat alles kan het zijn dat je iets langer moet wachten op wat je wilt dan je van ons gewend bent. En dat krijgen we vaak te horen. Vinden we niet erg, we snappen het. Daarom de tip en ik herhaal: kom zo vroeg mogelijk. Niet qua tijd in de ochtend (al mag dat ook) maar ver voordat je gaat verbouwen en/of verhuizen. Maar we willen jullie ook graag de andere kant van het verhaal vertellen. Denk dat ik dat nu wel gedaan heb 😉

Heb je nu een ervaring met ons, positief of iets minder positief, laat het ons weten. Je kan bij Klantenvertellen een review achterlaten. Is het positief, dan zijn we je onwijs dankbaar, waardering is altijd fijn. Heb je een klacht? Dan pakken we die graag op om je te helpen, zo zijn we dan ook wel weer.

Zonder feedback zijn we nergens, toch? Succes met het ‘klussen’ op lange termijn 💪🏼

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging