Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

How it’s done: behang

Miljoenen dessins in alle kleuren van de wereld. Behang is er voor iedereen, maar hoe maken ze het nu? 'How it's done' editie behang zien we in een item van het Klokhuis. Benieuwd? Bekijk 'm dan hier!

Door: Gemma op 22/08/2018

How is it done?

Behang kennen we allemaal. Behang is een praktische en buitengewoon ideale oplossing tegen lelijke wanden. Of juist als extra aankleding voor in je kamer. En daar ben ik een mega voorstander van. Hóe geweldig is het om je kamer kleur te geven door alleen een papiertje op de muur te plakken. Of wacht, is het wel alleen een papiertje? Eigenlijk had ik geen idee waar behang, waar ik reuze fan van ben, van gemaakt is. En hoe ze het überhaupt maken. ‘How is it done?’ Maar nu weet ik het wel.

Watch and learn

Ken je het Klokhuis nog? Of zie je het regelmatig nog voorbij komen? Een tijdje terug hadden ze een item over behang: ‘Hoe maken ze behang’. Daar zijn ze in de fabriek geweest van BN Wallcoverings, een behangfabrikant naar mijn hart. Of ja, ze hebben geweldige dessins van behang, and I like it!

Ook fan van behang en wil je dolgraag weten hoe ze dit wonderlijke ‘papiertje’ maken? Kijk dan naar deze aflevering van het Klokhuis.

Hoe maken ze behang?

How it feels

Graag het eindresultaat in het echt zien en voelen? Kom dan naar één van onze winkels. Je wilt niet weten hoe ruim onze collectie behang is. Of je nu gek bent op drukke printjes, of juist liefelijke bloemen. Och gut, als ik toch de keuze had. Dan wil ik het al-le-maal! Tot snel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging