Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Hulde aan de opbergers!

Troepjes, iedereen verzamelt ze. Of je het nu wilt of niet. Toch kom je daar handig van af, door het toevoegen van opbergers in je interieur!

Door: Gemma op 16/10/2017

Troep, zooi, rommel: geef het je eigen naam. Jeuk krijg ik ervan! Ie-de-re dag weer hetzelfde liedje. Hulde aan die mannen en vrouwen die leven in een piekfijn schoon en opgeruimd huis. Ik. Kan. Dat. Niet. En ook al zal ik het wel voor elkaar boksen, man & kind hebben andere plannen.

Troep fobie

Voor al deze gefrustreerde vrouwen, de loedermoeders onder ons, de luie donders: ik heb de oplossing gevonden. Opbergers. Ontwerpers ‘van boven’, ook wel hemelse bedenkers genoemd, zijn op het briljante idee gekomen om opbergers te ‘smeden’. Manden, bakken, kisten, klepbanken, kasten, tassen. Omhulsels voorgebracht uit de geniale breinen van mensen die met dezelfde griebels zaten als ik: de troep fobie.

Mijn enthousiasme kan ik niet voor mij houden. Daarom deel ik vandaag met jullie de meest toffe opbergers.

Hoe ideaal! Vieze was? Pak die uber hippe wasmand en mik het daar in -dat kan zelfs je man/vrouw/kind/kat/hagedis-

Speelgoed all over the place? Past allemaal in die leuke woonmand, die daarna gewoon naast de bank kan blijven staan.

Kleding hoort niet over die stoel. En nee, ook niet naast je bed. Vanaf nu hang je met plezier in je ultra elegante en toch best handige kast op maat -> stiekem gewoon te koop bij je favoriete woonwinkel -> ja dat is Thuisin 😉

Ben je net als ik dol op pietepeuterige woonaccessoires? Staat je hele huis vol met kaarsjes en vaasjes? Gevalletje extreem inrichten? Kap daarmee en ruim die chaos op! Deze bakjes staan geweldig op je tv-meubel. Zelfs op je vensterbank, of op de keukenplank. En je kan er belachelijk veel klein spul in kwijt.

Weet je waarvan ik kan trappelen van enthousiasme? Van die tasjes met hippe printjes. Gewoon subtiel hangen aan een haakje in de kamer, zonder dat iemand weet dat je daar een troep in kwijt kan. Magazines, kranten, gereedschap (ja echt, dat ligt bij mij in de kamer), knutselspul, katten-speeltjes en zelfs de controllers van de Playstation.

Ik zeg: opgeruimd staat netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8627700127065 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging