Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

I wish… Wat is jouw interieurwens?

Iedereen heeft wensen. Iedereen heeft interieur wensen. En Gemma heeft uitgezocht welke het meest voorkomen. Al is nummer 2 wel een beetje apart. Toch?

Door: Gemma op 24/10/2020

Joe, welkom bij de grootste dromer van heel Nederland. Ik dus. Als je mij de hele dag kon laten dromen, dan deed ik het. Of het nu over de vakantie is (ik wil op vakantie) of over ‘wat als’ momentjes of over interieur plannen: mijn hobby is dromen. Dromen zijn bedrog? Haha, sorry Marco Borsato, dacht het niet. Zet je droom om in een wens. Je hebt er geen geest in de fles voor nodig en ook geen vallende ster; gewoon concreet iets bedenken waar je over droomt en wat je wil en dat dan voor elkaar krijgen. Zeker als het om interieur gaat. Want daar is eigenlijk alles mogelijk. Dus ik wens een nieuwe vloer, want daar droom ik over. Ook wens ik zwarte deuren en kozijnen in het hele huis, dus dan doe ik dat. Ooit. Wat wensen jullie eigenlijk in je interieur? Even een klein onderzoekje gedaan en ze voor je op een rijtje gezet. Zie je al bekende woonwensen naar voren komen?

De visgraatvloer

Noemde hem net zelf ook al een beetje. Een nieuwe vloer. Het liefst toch echt wel een visgraat of hongaarse punt vloer. Ideaal van pvc, want gemakkelijk schoon te maken en je hebt er weinig tot geen onderhoud aan. Weet niet wat het is, maar de vloer geeft een soort van jaren ’20 sfeertje weer. Je huis krijgt een bepaald karakter en een bak vol warmte en daar zijn we met z’n allen naar op zoek. Wish upon a star: visgraatvloer please.

mooie pvc vloer, gelegd met rand en bies en nette plinten (blog wensen/wens)
Luxaflex PowerView elektrische raamdeco (blog wensen/wens)

Lekker elektrisch

Een rare wens toch, alles elektrisch? Want dat is toch echt niet het eerste waar je naar kijkt als je je huis gaat inrichten? Nou, anno 2020 wel! De opties zijn ook steeds uitgebreider. Naast je gordijnen, kan je nu namelijk ook je raamdecoratie elektrisch bedienen. En niet alleen op een knop drukken, je kan gewoon je scènes instellen. Alles gaat vanzelf. Dat is toch de ultieme droom, dat alles vanzelf gaat? Naja, nu kan het met raamdecoratie, gordijnen, verlichting, verwarming: noem maar op! I wish i was a little bit more lazy 😉  Dat willen we, toch?

Kleur of toch wit of wel kleur?

De meesten van ons leven het liefst in een licht interieur. Maakt het lekker ruimtelijk. Maar stiekem dromen we allemaal van kleur. Zoals op deze afbeelding van de kleur van het jaar van Sigma. We gaan het liefst mee met de laatste kleurtrends (zoals Flexa Brave Ground) en zijn we er zeker van overtuigd een kamer, of een muur in je woonkamer te kleuren. Of, net als ik als wens heb, je kozijnen niet wit te schilderen maar in een kleur. Liefst wel zwart trouwens. We zijn ook niet zo experimenterend om je kozijnen knalroze te maken. Heb je dat wel: stuur even een foto graag 😌. Dus de woonwens is: I wish I didn’t miss color anymore.

 

Wat wens jij eigenlijk voor je interieur? Laat het ons weten, vind ik leuk!

Sigma kleur van 2021 kleurenpalet Be Well (blog wensen/wens)
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging