Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Interieuradvies nodig? Thuisin helpt!

Thuisin to the rescue: zeker als het om interieuradvies gaat. Waarom? Lees ’t in onze blog!

Door: Gemma op 30/07/2019

Zelf ben ik niet bepaald een interieurstylist. Het is mijn hobby om zo nu en dan (zo nu en dan iets te vaak volgens de man des huizes) iets te veranderen qua inrichting. Vaak gaat het om kleine dingen. Muurtje schilderen, de accessoires in het roze halen en alles wat blauw is op zolder kwakken en zo nu en dan de tafel een kwartslag draaien.

Gaat het om grote dingen, dan heb ik echt wel interieuradvies nodig. En advies op Instagram en Pinterest, wat ik vaak inschakel, is leuk: maar je hebt serieus veel meer aan één speciaal iemand die alle tijd voor je neemt. Zeker als het gaat om een compleet nieuwe woninginrichting. En weet je wat, Thuisin heeft die adviseurs. Geen hobbyisten (like moi), maar mensen met kennis en kunde. Maar wat doen ze nu precies voor je? Even een draadje:

Het interieuradvies ‘intakegesprek’

Het beste is om een afspraak te plannen in de winkel. Dan nemen ze ook echt de tijd voor je. Neem een plattegrond mee van de oppervlakte, of bedenk in ieder geval hoe groot de ruimtes zijn waar je graag advies over wilt. Vragen die je voor je neus krijgt zijn onder andere:

  •             Om welke ruimtes gaat het?
  •             Wat is de functie daarvan?
  •             Hoe leef jij in je huis en in die ruimte?
  •             Wat je heb je nodig voor die ruimte?
  •             Voorkeur voor kleur, sfeer, stijl en structuur?

Op basis van jouw antwoorden kan onze stylist al bepalen wat bij je past.

Help mee door te zien & voelen

Nu je toch in de winkel bent kan je net zo goed een rondje lopen en zelf aangeven wat je aantrekt (of juist niet). Leg alvast kleuren bij elkaar die bij je passen en voel de stoffen om te bepalen wat je het liefst in huis hebt. Ook liggen er voldoende boeken, mappen en tijdschriften in de winkel waar je je voorkeuren nog beter kunt tonen aan de stylist.

Het plan voor interieuradvies

Staat alles op papier? Dan maakt de stylist een plan voor je. Dat kan met een moodboard zijn of met een uitgebreide tekening. Het kan ook zijn dat de stylist ter plekke in de winkel, al bij het intakegesprek, alle spullen bij elkaar pakt en daar zijn of haar advies geeft. Het ligt net aan je eigen wensen en hoe uitgebreid jij het advies kan gebruiken.

Het resultaat na het interieuradvies

Is alles uitgezocht, besteld en ingemeten? Dan komen onze vakmensen je vloer leggen, je raamdecoratie monteren en eventueel je wand verven en/of behangen. Daarna komt de stylist nog even de puintjes op de ‘i’ zetten. Zeker handig als je meubels er ook al zijn. Kleedje erbij en je huis is af: helemaal ingericht en gestyled zodat het past bij jouw huis en leefwijze.

Advies nodig? Maak een afspraak met onze interieuradviseur en geniet daarna van een heerlijk ingericht huis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging