Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Irritante muggen: weg ermee!

Erg irritant die vliegen en muggen. Zeker die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, maar elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden. Lees daarom mijn blog!

Gemma Door: Gemma op 17/05/2018

Horren tegen de irritante vliegen en muggen

Halleluja, zomer! Het is alsof we er een jaar op hebben gewacht. Maar als we eerlijk tegen elkaar zijn, en dat mag best, hebben we zo’n 5 maanden kou, regen en vieze winter- en herfsttaferelen gehad. En nu alweer een tijdje zonneschijn en hitte. Ik hou ervan mensen. Waar ik alleen niet van hou zijn die ellendige muggenbulten op m’n kop. Die pokke dingen waar ik een kruisje in maak tegen de jeuk. En vergeet die zoemende vliegen niet. Het meest irritante geluid van het universum. De-zoemende-vlieg. Hij die op je heerlijke stukje meloen gaat zitten. En je ziet ze denken met z’n smerige zwarte oogjes ‘ha-ha lekker’. Ze wrijven zelfs die handjes op elkaar. Blijf weg, ga weg en kom nooit meer terug.

Je leest het goed. Prima die muggen en beestjes, maar alsjeblieft alleen buiten. Niet als ik net aan het afkoelen ben binnen op de bank. Of als ik eet. Of slaap. Zeker niet van die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, maar elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden.

Voor iedere deur of raam een hor

Voor je raam, deur, dakraam. Een hor past voor alles in huis wat je open kan zetten. Vliegen en muggen maken geen schijn van kans. En wij zullen Thuisin niet zijn als we je niet keuze geven in verschillende horren. Zo hebben wij hordeuren van Luxaflex® in plissé, rol of schuif. Of voorzethorren, rolhorren en vaste horren. Voor iedere deur en raam de beste oplossing. Zelfs in verschillende kleuren gaas. Die nieuwste versie, Clearview®, heeft zelfs gaas die je bijna niet ziet. Een lichtstripje aan de onderkant zorgt ervoor dat je ‘m wel ziet trouwens :-).

Poll-Tex®

Last van astma of hooikoorts? Het speciale Poll-Tex® gaas houdt pollen tegen. Nóg een probleem van de lente en zomer opgelost. Toch nog 1 tip van de ervaringsdeskundige: wacht niet te lang met het plaatsen van je horren. Je hebt er zo zó zoo veel profijt van. Benieuwd naar alle hor-opties? Laatste tip: Thuisin! Zeg maar dag dag tegen de muggen!

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging