Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1814 beoordelingen van klanten.

Irritante muggen: weg ermee!

Erg irritant die vliegen en muggen. Zeker die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden. Lees daarom mijn blog!

Gemma Door: Gemma op 31/05/2019

Horren tegen de irritante vliegen en muggen

Halleluja, dit weekend start de meteorologische zomer. En van Piet Paulusma hebben we de voorspelling van de hele zomer al gehad. Je raadt het al: hitte, warme temperaturen én onstuimige buien! Echt zomer dus. Ik hou ervan mensen. Niet alleen ik: muggen en vliegen een hete en soms natte zomer ook heerlijk. Daar komen die ellendige muggenbulten weer op m’n kop. Die pokke dingen waar ik een kruisje in maak tegen de jeuk. En vergeet die zoemende vliegen niet. Het meest irritante geluid van het universum. De-zoemende-vlieg, die op je heerlijke stukje meloen gaat zitten. En je ziet ze denken met z’n smerige zwarte oogjes ‘ha-ha lekker’. Ze wrijven zelfs die handjes op elkaar. Blijf weg, ga weg en kom nooit meer terug.

Je leest het goed. Prima die muggen en beestjes, maar alsjeblieft alleen buiten. Niet als ik net aan het afkoelen ben binnen op de bank. Of als ik eet. Zeker niet van die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, maar elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden.

Voor iedere deur of raam een hor

Voor je raam, deur, dakraam. Een hor past voor alles in huis wat je open kan zetten. Vliegen en muggen maken geen schijn van kans. En wij zullen Thuisin niet zijn als we je niet keuze geven in verschillende horren. Zo hebben wij hordeuren van Luxaflex® of Unilux in plissé, rol of schuif. Of voorzethorren, rolhorren en vaste horren. Voor iedere deur en raam de beste oplossing. Zelfs in verschillende kleuren gaas. De versie Clearview®, heeft zelfs gaas die je bijna niet ziet. Een lichtstripje aan de onderkant zorgt ervoor dat je ‘m wel ziet trouwens 😌

Poll-Tex®

Last van astma of hooikoorts? Het speciale Poll-Tex® gaas houdt pollen tegen. Nóg een probleem van de lente en zomer opgelost. Toch nog 1 tip van de ervaringsdeskundige: wacht niet te lang met het plaatsen van je horren. Je hebt er zo zó zoo veel profijt van. Benieuwd naar alle hor-opties? Laatste tip: Thuisin! Zeg maar dag dag tegen de muggen!

Tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9024255788313 op basis van 1814 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging