Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Jij gaat op vakantie naar…

Of je nu gaat naar Tuinesië, Huiskameroen, Bedapest, Balkongo of naar Jaloezierikzee: jij krijg je rust wel met de tips van Gemma! Ook al komen we misschien niet zo ver...

Gemma Door: Gemma op 12/05/2020

Eigenlijk verheug je je er al bijna een jaar op: de zomervakantie! Heerlijk met je voetjes in de zee, of met je wandelschoenen door de bergen. Rust, rusten, rustig: dat is vakantie! Even helemaal niets. Je hebt er nu eenmaal keihard voor gewerkt én je verdient het gewoon. Punt. Totdat ineens corona om de hoek kwam kijken. En of we het leuk vinden of niet, het kan best zijn dat door ‘vakantie 2020’ een dikke streep kan. Heel begrijpelijk, maar zó niet leuk! Ik wil met een koud wijntje kijken naar de ondergaande zon achter de rotsbergen. En dat kan niet in mijn achtertuin. Of toch? Nee, die bergen tover ik niet in mijn tuin. Maar hetzelfde rustgevende effect van je vakantie in je huis toveren, dat kan wel. Hoe? Tadaa: Gemma verzint wel iets.

Blog tuin roze wand - vakantie

Ga gewoon naar buiten

Oké, de zon moet wel redelijk schijnen. En de temperatuur mag ook wel van zomerse waarden zijn: maar ga gewoon naar buiten. Vitamine D doet een mens goed. Duik op je balkon, of richt je tuin zo in alsof je bivakkeert in Zuid-Frankrijk. Zwembadje, bakje zand, parasol op en genieten. Op je ligstoel dan wel. Of gooi je ramen open als je niet naar buiten kunt. Zuig op die zon, doet je goed!

behang met dessin bloemen - kleur humeur - vakantie

Blijf binnen in kleur

Klinkt geheel tegenstrijdig met mijn vorige tip; maar je moet wat kiezen hè. Blijf om een echt vakantiegevoel te ervaren gewoon lekker binnen. Maar maak het binnen dan wel zomers. En bij de zomer hoort kleur, toch? Geel van de zon, blauw van de zee, groen van het gras, rood van de sangria. Kleur = vrolijkheid = vrolijkheid is vakantie. Het is zo simpel!

Blog keuze Paneelgordijn, thuisin, BenC, LOOKin - vakantie

Blijf binnen in wit

Oei, ik heb veel keuzes voor je vakantie. Want als je nu juist hélemaal flipt van veel kleur, dan ga je voor iets meer rust in kleur. Wit dus. En nu zie ik even zo’n strandtentje voor me met bamboe meubels, witte kussen, witte muren, witte parasols en (oké, want anders is het wel heel wit) zee blauwe highlights, zoals vitrages. Glaasje bubbels erbij en je bent op vakantie. Maar echt!

Blog tuin loungebank - vakantie
Blog zomers behang Eijffinger hawaii - vakantie

Fantaseer over je vakantie in 2021…

Het klinkt misschien een beetje simpel, maar stel dat we echt niet op vakantie kunnen? Moeten we dan maar alleen maar een beetje Netflixen? Nee toch? Maak het thuis en in de tuin alsof je weg bent. En fantaseer over de vakantie die je gaat vieren in 2021.

Nog een mini tip. Thuisin is gewoon open de hele zomer. Ook op afspraak. Dus ben je van plan om je hele woning om te toveren tot een vakantieresort: het kan!

Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging