Kleur van het jaar 2018: Heart Wood

Een rustige, warme en volwassen grijsroze kleur die past bij verschillende kleurpaletten.

19/09/2017

Al een week mochten we van de kleur genieten. En nog steeds geeft ie het ultieme wauw effect. De Flexa kleur van het jaar 2018: Heart Wood. Een volwassen, warme en rustige grijsroze kleur die je weer in contact laat komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. En natuurlijk valt deze kleur weer te combineren met allerlei kleuren om verschillende stemmingen te creëren. Ligt er natuurlijk wel aan welke smaak je hebt en welke sfeer je wilt hebben in je woning.

We nemen je even mee in de kleurpaletten die passen bij Heart Wood.

Heartwood is een flexibele kleur die past bij verschillende kleurpaletten die samen de naam ‘A Welcome Home’ hebben. Het eerste palet is met de kleur Heart Wood en heet ‘the Heart Wood Home’, geïnspireerd op de houttinten. Allemaal goed passend bij de kleur van het jaar, het volwassen roze.

Een wat rijker kleurpalet is ‘The Comforting Home’. Een palet met warmere kleuren voor mensen die hun spullen met zorg uitkiezen en aandacht besteden aan materialen als fluweel, leer en warmgekleurde houtsoorten. Denk aan warme oranje/gele kleuren in het kleurpalet.

‘The Inviting Home’ is een Scandinavisch kleurpalet met veel blauwtinten geïnspireerd op mensen die van het leven genieten en dit niet al te serieus nemen. Een wat lossere inrichting met vele planten en materialen als linnen.

Het kleurpalet met veel groen is ‘The Playful Home’. Voor de flexibele groep mensen die niet veel nodig hebben. Met deze tinten kan je een heel speels effect creëren in je woning.

Heart Wood is een kleur die past bij verschillende kleurpaletten. En natuurlijk toepasbaar op al je muren en meubels.

Heb jij al een idee waar je de kleur gaat gebruiken?

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 301 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

In je eigen Thuisin winkel zie je onze uitgebreide collectie met oneindige mogelijkheden. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. ‘Bijblijven’ vinden we erg belangrijk. Kom eens ideeën opdoen of maak een afspraak voor een persoonlijk stijladvies.

  • icon huis
    Bij jou in de buurt

    Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

  • icon beste kwaliteit
    Beste kwaliteit

    Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

  • icon leg en montage
    Leg & Montage service

    Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

  • Scherpe prijzen icon
    Scherpe prijzen

    Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging